Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 857 kJ / 2 834 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,54 g |
Tuky | 57,65 g |
Vláknina | 91,32 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 4,34 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 302,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na šoulet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZ2B
Moje poznámka
Variace na šoulet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZ2B
Nejnovější recepty
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 4 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 5 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 6 hodinami
Kari korma
Přidáno před 14 hodinami
Plněná červená řepa
Přidáno před 18 hodinami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka šup-šup
Danulka52 před 17 minutami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 42 minutami
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 1 hodinou
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 1 hodinou
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 1 hodinou
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 2 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 3 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 6 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 13 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
šoulet,
šoulet po židovsku,
šoulet s uzeným masem,
starocesky soulet,
šoulet recept,
šoulet z fazoli,
šoulet s vepřovým masem,
vepřové maso v šouletu,
veprove zebirko v souletu,
šoulet s masem a zeleninou,
vepřové v šouletu,
recept na šoulet,
krkovička v šouletu,
recepty šoulet,
recept šoulet,
vánoční šoulet,
vepřový šoulet,
husí prsa po židovsku,
šoulet se zeleninou,
soulet s masem
Suroviny:
fazole,
cibule,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
bobkový list,
pepř,
jalovec,
kroupy,
víno červené,
voda,
krkovice uzená,
vejce
Komentáře (11)
Magdalenko, zapomněla jsem napsat, že jsem použila bílé fazole, strakaté jsem neměla, ale myslím, že to vůbec nevadilo
Jinak ale ta tvoje varianta nemusí být špatná, název jsi zvolila svůj a rozhodně tam jsou výborné věci