Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 920 kJ / 2 849 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,90 g |
Tuky | 131,55 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 3,65 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 346,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Strapačky se zelím II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X5l
Moje poznámka
Strapačky se zelím II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X5l
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 8 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 24 minutami
Banánová bábovka
Weer8 před 55 minutami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 1 hodinou
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 2 hodinami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 5 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 6 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 6 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 6 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 6 hodinami
Tématické fráze:
střapačky,
strapačky se zelím,
strapacky recept,
škubánky se zelím,
střapačky se zelim recept,
bramborové strapačky,
strapačky se zelím a slaninou,
recept na střapačky,
recept střapačky se zelím,
recept strapačky,
bramborove halusky se zelim,
zelí recepty,
recepty štrapačky,
střapacky s uzenym a zelím,
recepty střapačky se zelím,
labela,
německé speciality,
strapačky ze zelím,
střapačky s uzeným,
strapačky s uzenym masem
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
mouka hrubá,
zelí kysané,
cibule,
slanina,
sádlo,
pepř,
sůl
Komentáře (8)