Cuketa pod maso

Yvajs Kuchařka: Yvajs

Doba přípravy: 1,5 hod neurčito Zavařeniny 5 názorů

Suroviny

mladé cukety
cibule
2x rajský protlak
česnek 1-2 hlavičky
Vegeta
1-2 Worcesterové omáčky
1-2 sojové omáčky
mletý zázvor
pepř
sůl
chilli
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli, česnek a cuketu očistíme a bud nastrouháme, můžeme i mixerem, přidáme zbytek ingrediencí a dáme přejít varem a vaříme do zhoustnutí. Plním horké do skleniček a steriluji 20 minut při 80°C.

Poznámka

Popis je na větší množství. Používám pod maso, do gulášů a do polívek. Může být slanější a tak je třeba opatrnost ať není pokrm přesolen.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 63 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Cuketa pod maso

  • hanka hanka(neregistrovaná)

    panvicka: hlavně agresivní a protivná reakce, vid pánvičko? Slušné chování ...

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

  • panvicka panvicka

    V zavařeninách, jmenuje se orientální cuketa. Je to stejné, jen já to mám lépe popsané.

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Pánvičko,kde najdu tvuj recept,prosím:-?

    Odpovědět

  • panvicka panvicka

    Tak tenhle recept tady mám už já, vkládala jsem ho nedávno, stačí jen otevřít oči a umět trochu číst, rozhodně to není nic novýho, recept dělám už několik let. :no::no::no::no::no:

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: cuketa recepty cuketa cuketa pod maso recepty z cukety recepty z cukety pod maso recepty cuketa čína z cukety zavařeniny maso na cukete vaření z cukety cuketa-recepty cuketa maso maso a cuketa zavařenina z cukety recepty z brokolice recepty z krkovice recept cuketa cuketa a maso cuketa s masem recepty maso a cuketa

Zapomněl/a jsem heslo