Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 896 kJ / 1 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,31 g |
Tuky | 55,54 g |
Vláknina | 27,95 g |
Cholesterol | 339 mg |
Sodík | 2,78 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 181,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na olivovém oleji osmažíme cibuli a po chvíli přidáme jehněčí maso, přidáme 500 g brambor, mrkev, celer a petržel. Podlijeme vodou, přidáme kukuřici a sekaný špenát a dusíme.
Krok 2: Když zelenina změkne, přidáme smetanu a nakrájený balkánský sýr.
Zveřejněno 30. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlík albánský
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rl3L
Moje poznámka
Kotlík albánský
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rl3L
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 12 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvové minikoláčky s povidly
Mici76@seznam.cz před 2 hodinami
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 9 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 10 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 11 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 11 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 11 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 11 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 12 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 12 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 12 hodinami
Tématické fráze:
balkánský kotlík,
jehněčí kotlík,
kotlíkové recepty,
albánský salát,
jehněčí v kotlíku,
recepty z kotlíku,
recepty do kotlíku,
recepty albánské kuchyně,
albánský chléb,
albanske jidla,
recept na kotlík,
recept na albanske jidla,
recepty albánský chléb,
albánský chleba,
albánské rybí recepty,
kotlik recept,
recepty jehněčí kotlík,
albánská kuchyně,
balkánský kotlík recept,
recepty na vaření v kotlíku
Suroviny:
maso jehněčí,
brambory,
cibule,
mrkev,
celer,
kořen petržele,
kukuřice,
špenát,
smetana,
sýr balkánský,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (9)
Škoda, že recept má tak málo bodov
Občas se dá jehněčí koupit, ale v malých městech prý jen o velikonocích a o vánocích