Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 591 kJ / 3 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 393,38 g |
Tuky | 105,70 g |
Vláknina | 85,95 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 950 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 275,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrachová polévka z uzených křížových kostí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YQV
Moje poznámka
Hrachová polévka z uzených křížových kostí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YQV
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 28 minutami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 18 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 1 hodinou
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 2 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 9 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 12 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 12 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 13 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 14 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 15 hodinami
Tématické fráze:
polévka z kostí,
uzená polévka s hrachem,
pečené uzené kosti,
hrachová polévka z uzeného,
kost,
vařené uzené kosti,
uzená křižovka,
hrachová polévka s uzeninou,
uzená polévka,
uzené křížovky,
hrachová polevka s uzenými kostmi,
dietní hrachová polévka,
vanocni uzena polévka,
hrachová polévka,
pečená křížová kost,
polévka z uzeného s hrachem,
polenkazkosti,
uzena polivka z hrachem,
hrachvo-cockova polevka,
jak se vaří uzené kosti
Suroviny:
kosti uzené,
voda,
hrách,
cibule,
pastiňák,
brambory,
česnek,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
nať petrželová
Komentáře (7)