KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
Jak na domácí vegetu? Vynikající kořenicí směs bez éček si zvládnete připravit sami a zužitkujete do ní i úrodu ze zahrádky
Trojbarevné řezy s krémem: Aby byl krém lehký a nadýchaný, je důležitá správná teplota surovin a tvaroh bez hrudek
Hodnocení 177× 7 způsobů, jak upéct nejlepší vafle. Křupavé nebo vláčné, nadýchané, sladké i slané
8 foto Jak na nepečený dort Ostravan podle Josefa Maršálka: Moučník voní rumem a díky žloutkovému krému je skvěle vláčný
10 foto Velká houbová mapa 2024: Na jihu Čech rostou bedly, u Hradce klouzky, na Moravě lišky a smrkové hřiby
Palačinky s "šimlovou" náplní a teplé švestky se skořicí Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 maris 40 min