Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinované kuřecí řízečky

Jistě znáte ten pocit, když stojíte bezradně nad syrovým masem a nevíte co z něj uvařit. Prsní řízky jsou ale vděčná surovina. Připravte menu podle svých chuťových preferencí. Na stole bude vcukuletu chutný a rychlý oběd.

Hodnocení receptu je 5,0 (37×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 15 min + doba marinování

35 min (20 min příprava + 15 min tepelná úprava, + doba marinování )

7. 2. 2010 20:17

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 932 kJ / 1 896 kcal
Bílkoviny336,51 g
Tuky45,30 g
Vláknina4,26 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 937 mg
Sůl2,32 g
Sacharidy34,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Směs koření Adamovo žebro je velice chutné a specificky voňavé, které nám maso příjemně ovonělo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Colombo65 Colombo65

7. 2. 2010 22:33

Výborně, řízek je prostě řízek!;-);-);-)

ivulinka ivulinka

7. 2. 2010 22:21

Jani:-), pokud máš dobrou teflonku, tak ta lžička oleje postačí, ať Ti chutná.
Ještě donedávna jsem toto koření viděla na renykoreni.cz, já ho odtamtud mám, dneska jsem vám chtěla na to dát odkaz a já ho tam v jejich nabídce nenašla.

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 2. 2010 22:17

Adamovo žebro nemám, ale nějak bych si poradila. Ovšem pohled na prsní kuřecí řízky je pro mne už opravdu nesnesitelný. Nikdy bych neřekla, že to řeknu, bylo to mé oblíbené maso. Jenže teď je to maso, které téměř denně upravuji na milion způsobů a někdy už si fakt nevím rady. Raději bych nejedla. Tady ta úprava se mi líbí, akorát nevím, jak to usmažím na jedné lžičce oleje. Ještě dám prsíčkům milost!:-)):-D a tobě plus, Ivi;-):yes:

ivulinka ivulinka

7. 2. 2010 22:11

Ivetko jen asi půl kávové lžičky, ale jestli nemáš zkušenosti, koreň raději po špetkách, ono je ostřejší. Až vyzkoušíš tak dej prosím vědět, budu ráda i za přidanou fotku. Děkuji za pochvalu:-K

BILKOVAI BILKOVAI

7. 2. 2010 22:07

Adamovo žebro mám doma už dlouho, ale ještě jsem ho nevyzkoušela. Tak mám konečně inspiraci:-p A kolik toho Adamova žebra jsi tam dala Ivanko?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marinované kuřecí maso marinované kuřecí řízky kuřecí řízečky marinované kuřecí marinované maso marinované kuře marinovane rizecky kuřecí maso marinované kuřecí řízky marinované v jogurtu naložené kuřecí maso roštáci marinovane rizky marinovani kuřeciho masa marinované prsní řízky koření adamovo žebro kuře marinované v tatarce adamovo zebro marinovane kureci prsni rizky naložené kuřecí řízky řízečky v tatarce jak marinovat kuřecí maso

Suroviny: prsa kuřecí, vejce, olej, solamyl, česnek, cibule, hořčice, sůl, koření adamovo žebro, maggi, olej, mouka hladká

TopRecepty.cz

Marinované kuřecí řízečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/91Jz