Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medovník od Sebeny

Medovník se u nás celkem rychle zabydlel. Je sice trochu náročnější na svou přípravu, ale zcela jistě za to stojí. Nejlíp chutná trochu odleželý, proto ho po sestavení nechte pár hodin odpočívat na chladném místě.

Hodnocení receptu je 5,0 (63×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 5 min Plus vaření kond. mléka a rozležení

35 min (30 min příprava + 5 min tepelná úprava, Plus vaření kond. mléka a rozležení)

20. 2. 2010 11:20

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie33 730 kJ / 8 062 kcal
Bílkoviny92,82 g
Tuky458,84 g
Vláknina26,50 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 166 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy805,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

sebena sebena

20. 1. 2011 00:16

Placky po upečení jsou opravdu tvrdé ale tím jak se potřou tím cukrovým sirupem a navrstvi krémem tak krásně změknou, přeji ať chutná tak jako nám;-)

verynkaaa verynkaaa

19. 1. 2011 18:17

Včera jsem se pustila do pečení a teď ho nechávám odležet, aby změkl, protože mi upečené placky přijdou poměrně dost tvrdé:-/ nevím jestli je to tak správně a doufám, že změkne a už se těším, až ochutnáme :-p Jinak velmi podařený recept a výborný krém :-D chválím a posílám bodík :-K:-K:-K:-K:-K

lenusa

12. 10. 2010 14:15

Mňam, dělala jsem a byl moc dobrý.Jen bych chtěla poradit co místo prdopeče, jedlou sodu? A kolik? Děkuji Lenka

Nelis

24. 9. 2010 20:50

Zitra budu zkouset recept,uz ted se tesim,vypada nadherne,posilam bodika :yes::yes:

Betyna

18. 8. 2010 20:43

vypadá moc krásně!

Majketka

18. 8. 2010 20:21

Vyzkoušela jsem, je výýýýborný!! : ) Byl to můj první pokus a odvážila jsem se jen díky tomu, že jsem už nějaký ten pátek chodím pro inspiraci a všimla jsem si, že tu je spousta kuchařek, od kterých se můžu, já nezkušená cácora, mnohé naučit! :-8

sebena sebena

27. 7. 2010 16:16

Katko : někdy taky přidávám trochu více mouky ale to záleži hodně na kvalitě mouky, doufám, že vám medovník bude chutnat tak jako nám. Budu ho muset zase upéct (5-6 kusů:-D)
jinak všem děkuji za pochvaly:-8

katka

27. 7. 2010 16:00

Upekla jsem a opravdu perfektni. Testo - pridala jsem trochu vice mouky.
Testo jsem z peti dilu rozvalovala primo na pecicim papire.
Krem - trochu jsem se lekla kdyz se mi srazil, ale pak se dobre rozmixoval. Medovnik vypada presne jako na obrazku uz se tesim az zitra ochutnam.:-))

Irrena Irrena

23. 7. 2010 17:39

Sebenko taková mladá a tak šikovná:yes::yes:Dělala jsem medovník jednou podle jiného receptu, nedokážu si představit jich péct víc najednou.Když jsem potřela plát sirupem tak se mi pak krém špatně mazal na placku.Určitě vyzkouším tento recept a dávám bodík:yes:

jitakol

19. 6. 2010 11:58

Ivon ,už jsem zkoušela dost receptů na medovník, ale Tvůj byl nejlepší, akorát jsem tram nedala kakao, dávám Ti bodík. :yes:

siskomi

31. 5. 2010 09:49

:-O:-O:-O:-O

z.e.t.o.r.

16. 5. 2010 10:59

Včera jsem ho dělal....a dneska...:)....no nejlepší...!!!:yes::yes::yes:

sebena sebena

18. 4. 2010 21:34

azeretka : jsem moc ráda že se povedly a měly takový úspěch:-)

azeretka

18. 4. 2010 17:55

pekla jsem a mooooc se povedlo ;-) druhý den jsem musela naučit péct tudle dobrotu i tchýni :yes:

pasifa

14. 4. 2010 17:09

:-p:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na medovník recept na pravý medovník medovnik recept pravý medovník recept medovnik recept medovnik pravy medovnik výroba medovníku pečeme medovník krém na medovník nejlepší medovník medovník originál recept jak se dela medovnik medovník cena sirup na medovník medovník s kondenzovaným mlékem pravý medovník- recept vynikající medovnik nejlepší medovník recept medovník recepty

Suroviny: cukr krupice, máslo, med, mléko plnotučné, mouka hladká, vejce, kypřící prášek, rum, kakao, mléko kondenzované, máslo, ořechy vlašské, rum, voda, cukr krupice, ořechy vlašské

TopRecepty.cz

Medovník od Sebeny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K8XM