Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboráky

Kdo by neznal tradiční bramboráky? Do červena vypečené, do daleka vonící kmínem, česnekem a majoránkou! Klasika z několika málo surovin, která patří k levným lidovým pokrmům našich babiček a my se k ní stále rádi vracíme.

Hodnocení receptu je 5,0 (66×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 20 min

55 min (35 min příprava + 20 min tepelná úprava)

4. 3. 2008 11:20

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 139 kJ / 511 kcal
Bílkoviny21,11 g
Tuky8,89 g
Vláknina15,17 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 153 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy81,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 4. 2013 15:50

honza: Rozhodně přidat vajíčko a použít starou pánev, nebo teflonku. Rozpálit pořádně olej a pak jej malinko ubrat;-)

honza

19. 4. 2013 14:51

ale jak udělat, aby ty bramboráky při smažení drželi při sobě a šli obracet.

Karel z Hradce

14. 4. 2013 22:14

míša:Jistě budeš čím dál šikovnější.:yes: (Výborné se píše z tvrdým Y):no: Já jsem si oblíbil z brambor tzv.rösty. Brambory nastrouhám na tzv.velké slzy, přidám např. uzený, bylinky, vejce, nakonec i sýr a vše na plech na malém množství oleje a šoupnu to do trouby a nemusím stát u plotny a obracet celou hodinu... A mnohem méně spotřebují a nasáknou olejem. :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 4. 2013 12:37

Tak u nás dnes bramboráky. Dovolila jsem si přidat foto;-)

Ivča J.

12. 4. 2013 18:37

výborné jen sem přidala nakrájené uzené :yes:

anonym

9. 4. 2013 15:01

to je supr použiju to ve škole;-(

Káťa

6. 3. 2013 16:59

Výborné je to s nastrouhanou cuketou :) 1:1

TVD

1. 3. 2013 00:22

Je to jako kdyby je už někdo jedl :D :-(:-p:-/:-):-8:-D:-//:-//:yes::-?:-/:-/

Martina

12. 2. 2013 17:13

peeeepe:v 10 letech má na to nárok. Ale možná by to chtělo se naučit číst;-)www.toprecepty.cz

peeeepe

8. 2. 2013 19:31

míša:děvče,chtělo by to,aspon minimalne jednou,zopaknout zakladní školu.....moc si z toho ale nedelej,takových vás tu jsou spousty..

jura

17. 1. 2013 17:07

kyslik:ty si asi propadl z českého jazyku že?;-)

kyslik

8. 1. 2013 10:23

du na ně sbýhají se mi sliny nami nami:-p

savlinka savlinka

6. 1. 2013 17:36

BIBI,přidávám ti fotečku ;-)dělám je skoro stejně;-)jen je smažím na sádle;-)a dávám hladkou mouku;-)

Jana Pá

17. 11. 2012 18:15

Pythonissa:ono, je to v globále stejné:-D:-p, já někdy strouhám a někdy lisuji:-O, ale to nic nevadí na výsledku bramboráčků:yes::-p, mouku skoro nedávám-jen podle těsta;-), mléko také nedávám:-O, ale vždy musí být křupavé bramboráčky:yes::-p

Pythonissa

17. 11. 2012 17:39

Česnek nestrouhám, raději ho lisuji... :P ;-)

1 2 3 4 5 6 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramboraky bramboráky bramboráky recept bramboráky recept bramborak bramborak recept na bramboráky recept na bramboráky recept bramboráky recept bramboráky bramborák recept bramborák recept testo na bramboraky recept bramborák recept bramborák těsto na bramborák recept na bramborak recept na bramborák domácí bramborák recepty na domácí bramboráky

Suroviny: brambory, česnek, mléko, mouka polohrubá, vejce, majoránka, kmín drcený, sůl, olej

TopRecepty.cz

Bramboráky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Byk