Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboráky

Kdo by neznal tradiční bramboráky? Do červena vypečené, do daleka vonící kmínem, česnekem a majoránkou! Klasika z několika málo surovin, která patří k levným lidovým pokrmům našich babiček a my se k ní stále rádi vracíme.

Hodnocení receptu je 5,0 (66×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 20 min

55 min (35 min příprava + 20 min tepelná úprava)

4. 3. 2008 11:20

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 139 kJ / 511 kcal
Bílkoviny21,11 g
Tuky8,89 g
Vláknina15,17 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 153 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy81,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

fery

27. 5. 2010 12:49

fery1068@seznam.czskuste přidat kyslé zelí namixované z česnekovým točeným:-D:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 1. 2010 19:36

Drahulin za fotku přidávám +!;-):yes:

gabca30kk

14. 1. 2010 14:49

;-)Supr receptík:-K díkys;-) na konec já přidávám do těsta dušenou šunku cca 15dkg na kostičky;-)

Daton

3. 11. 2009 12:13

Bibi jak bych na tvé fotce viděla kousky uzeného:-))Přesně tak to já udělám s uzeným:-8

Štefan

28. 10. 2009 13:23

Dneska to udelam vypada to fakt dobre:-p

bobo

17. 9. 2009 18:58

http://www.toprecepty.cz/recept/1070-bramboraky//

Existuje odrůda brambor která po nastruhání nemění barvu. jméno nevím. možná někdo ví? koupil jsem je v Hrabyni z vlečky. :yes:

bobo

17. 9. 2009 18:51

existuje odrůda brambor, které nečernají. Koupil jsem je v Hrabyni u hl. cesty z vlečky. Těsto skutečně neměnilo barvu. Možná někdo ví tu odrůdu ?

MISI-NNKA MISI-NNKA

13. 8. 2009 14:26

Vypada to krasne ... hned bych si dala:-D.....:yes::yes::yes:

panvicka

26. 7. 2009 07:56

:-p:yes:

Vladimira

9. 6. 2009 16:34

Je to pocoutka:-D:-D ,jsem z Prahy ,ale ted ziju na Sardinii a tady takovà jidla neznaji.A muj pritel si opravdu pochutnàvà :-p:-p:yes::yes::-p:-p

Crazygirl

8. 4. 2009 20:02

hmmm t fotky jsou hezké.:yes:

Drobek Drobek

16. 3. 2009 00:52

Já přidávám do bramboráku místo mléka pivo. Placky jsou pak, ač je to k nevíře, křupavé. :-8

janana

4. 1. 2009 23:18

no jo brambory:-), ale moje tchyně si horkým mlékem spařila na talíři roztrhaný hotový bramborák a myslím, že si ho ještě pocukrovala:-p:-p a děda si prý kramfleky (něco jako bramboráky, ale pečené na holé plotně, myslím bez česneku) mazal sirobem (vařeným z řepy cukrovky):-):-8:-p:-p:-p

Lusinda79

4. 1. 2009 22:52

Doporučuji brambory teplým mlékem "spařit", vyčetla jsem to v kuchařce a je to výborné.

maris maris

4. 1. 2009 20:24

Bibi, máš je krásné - hned bych si dala:-p

1 4 5 6 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: bramboraky bramboráky bramboráky recept bramboráky recept bramborak bramborak recept na bramboráky recept na bramboráky recept bramboráky recept bramboráky bramborák recept bramborák recept testo na bramboraky recept bramborák recept bramborák těsto na bramborák recept na bramborak recept na bramborák domácí bramborák recepty na domácí bramboráky

Suroviny: brambory, česnek, mléko, mouka polohrubá, vejce, majoránka, kmín drcený, sůl, olej

TopRecepty.cz

Bramboráky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Byk