Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brutzel-Svejk Pasta s krevetami se zeleninovým Relisch

Hodnocení receptu je 4,7 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

31. 3. 2010 22:35

Suroviny

Porce: 2-3

Nutriční hodnoty

Energie4 504 kJ / 1 077 kcal
Bílkoviny56,16 g
Tuky90,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 626 mg
Sodík 632 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy10,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Cervene Bereen, v pripade zajmu pridam obrazek. U krevet je maly trik: /vlozte je na 1/2 hod.pred upravou do nasolene vody.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Suvicka Suvicka

30. 10. 2010 15:59

Vypada to skvele, diky za zminku o krevetach, urcite vyzkousime. 3. bod je jenom pro tebe. :yes::-K

D.

30. 10. 2010 15:45

Mirek - no comment ! Stačí se podívat na recept a pokud někdo aspoň trochu umí vařit, dokáže si představit dle ingrediencí, jak jídlo asi chutná..takže sem raději nepiš, když tomu nerozumíš !

Alice_G

2. 5. 2010 07:06

Tak se ptám, co jsou bereen, a jak chutnají? Děkuji za odpověď.

Paprika Paprika

1. 4. 2010 10:45

:-p :yes::yes:

michsamant michsamant

1. 4. 2010 03:45

:-p:yes::yes::yes:

Mirek

31. 3. 2010 22:38

Nevím jak to chutná, ale vypadá to odpudivě. Sorry.:-((

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krevety úprava úprava krevet krevety recepty úprava mražených krevet recepty z krevet krevety recept krevetí polévka mražené krevety recept mražené krevety mražené krevety recepty recepty z mražených krevet krevety ve vlastní šťávě jak upravit mražené krevety mražené krevety příprava krevety mražené uprava úprava těstovin recepty s krevet mražené krevety úprava mrazena zelenina uprava krevety-recepty

Suroviny: těstoviny, krevety, česnek, cibule šalotka, máslo, směs zeleninová mražená, pepř, sůl, smetana, mléko

TopRecepty.cz

Brutzel-Svejk Pasta s krevetami se zeleninovým Relisch

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qQ97