Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 504 kJ / 1 077 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 56,16 g | 
| Tuky | 90,10 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 626 mg | 
| Sodík | 632 mg | 
| Sůl | 1,70 g | 
| Sacharidy | 10,24 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Brutzel-Svejk Pasta s krevetami se zeleninovým Relisch
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQ97
Moje poznámka
					 
				
Brutzel-Svejk Pasta s krevetami se zeleninovým Relisch
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQ97
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 4 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 4 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 5 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 6 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 6 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 6 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 6 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 7 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 7 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							krevety úprava, 
						
						
							úprava krevet, 
						
						
							krevety recepty, 
						
						
							úprava mražených krevet, 
						
						
							recepty z krevet, 
						
						
							krevety recept, 
						
						
							krevetí polévka, 
						
						
							mražené krevety recept, 
						
						
							mražené krevety, 
						
						
							mražené krevety recepty, 
						
						
							recepty z mražených krevet, 
						
						
							krevety ve vlastní šťávě, 
						
						
							jak upravit mražené krevety, 
						
						
							mražené krevety příprava, 
						
						
							krevety mražené uprava, 
						
						
							úprava těstovin, 
						
						
							recepty s krevet, 
						
						
							mražené krevety úprava, 
						
						
							mrazena zelenina uprava, 
						
						
							krevety-recepty
						
					
						Suroviny:
						
							těstoviny, 
						
						
							krevety, 
						
						
							česnek, 
						
						
							cibule šalotka, 
						
						
							máslo, 
						
						
							směs zeleninová mražená, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							smetana, 
						
						
							mléko
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (7)