Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 993 kJ / 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,10 g |
Tuky | 7,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boloňská směs na topince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/28MK
Moje poznámka
Boloňská směs na topince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/28MK
Nejnovější recepty
Třešňová granita
Přidáno před 35 minutami
Broskvový kompot
Přidáno před 3 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 5 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 19 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 19 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 37 minutami
Mrkvová bábovka
Misad před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 2 hodinami
Kakaový krém do řezů
Annanas před 2 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
ferda30 před 3 hodinami
Langoše z bílého jogurtu - kelímkové
MáťaKuchtík před 3 hodinami
Segedínský guláš
Larietern před 3 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Cucka77 před 4 hodinami
Dokonalá mrkvová buchta
Sluncejasne před 5 hodinami
Tématické fráze:
čertovská směs na topinky recept,
čertovská topinka,
čertovske topinky,
kuřecí směs na topinky,
ďábelská směs na topinky,
kureci smes k hranolkam,
boloňská,
boloňská směs na topinky,
směs na topinky,
kuřecí játra na topince,
nejlepsi minutky z kureciho masa,
jednoduchá směs na topinky,
čertovská směs na topinky,
něco k hranolkám,
játra na topince,
recept na bolonskou smes,
něco k topince,
topinka s kureci smesi,
kureci bolonska,
kuřecí směs na topince
Suroviny:
topinka,
slanina anglická,
prsa kuřecí,
omáčka boloňská,
pórek,
chilli,
sůl,
pepř,
česnek
Komentáře (13)