Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 038 kJ / 487 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,73 g |
| Tuky | 3,42 g |
| Vláknina | 15,45 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 566 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 12,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé s celerem a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OgAg
Moje poznámka
Rybí filé s celerem a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OgAg
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 3 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 14 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 18 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší langoše
LUCAH před 20 minutami
Posvícenské ořechy
brtna před 31 minutami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 38 minutami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 1 hodinou
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 2 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 2 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 2 hodinami
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 2 hodinami
Tématické fráze:
rybí filé na jablkách,
file na jablkách,
rybí salát s celerem,
ryba na jablkách,
celerový salát s file,
rybi file,
celer s rybou,
filé s řapíkatým celerem,
pomazánka z rybího filé s celerem,
zapečené filé s celerem,
celerové rybí filé,
recept na rybí file,
rybi file recepty,
rybí filé v receptech,
file recepty,
pomazánka z rybího file s s celerem,
recepty filé,
rybi file na na jablkach,
rybí filé recept,
zapečené rybí filé s řapíkatým celerem
Suroviny:
filet rybí,
máslo,
pepř,
sůl,
citron,
jablko,
celer,
cibule,
sýr strouhaný,
strouhanka
Komentáře (4)