Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolový salát k zavaření (sterilování)

Fazolový salát je skvělý způsob, jak zužitkovat letní zeleninu a vytvořit si tak základ pro budoucí vaření. Jíst se dá ale i samostatně, nebo třeba s pečivem. Ideální pro měsíce, kdy není dostatek čerstvé zeleniny, a tělu chybí pořádná porce vitamínů.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

jana.vrbikova

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

10-15 sklenic o objemu 0,5 l

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 868 kJ /
4 032 kcal
Bílkoviny36,00 g
Tuky208,40 g
Vláknina92,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 204 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy474,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rajčata, papriku a cibuli nakrájíme na kostičky a podusíme na oleji, až do změknutí. Krok 2: Uvaříme fazole ve slané vodě, podušenou zeleninu a fazole promícháme. Přidáme ocet, cukr a trošku chilli. Krok 3: Plníme do sklenic a sterilujeme 20 minut na 80 °C.

Zveřejněno 2. 5. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolový salát k zavaření (sterilování)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XQNk

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolový salát k zavaření (sterilování)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XQNk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
salát z čerstvých fazolí, sterilizace fazolových lusků, sterilizace fazolek, jak zavařit zelené fazolky, zavaření zelených fazolek, zavařené fazolové lusky, sterilizace zelených fazolek, jak zavařit fazole, zavaření fazolek, zavareni fazolovych lusku, jak zavařit fazolky, zaváření zeleniny, fazolové lusky sterilizace, zelené fazolky zavařené, zelené fazolky-sterilizace, sterilizace zelí recept, fazolové lusky zavaření, sterilizace zelených fazolí, zelené fazolky sterilizace, jak zavařit fazolové lusky

Suroviny:
rajče, paprika čerstvá červená, cibule, olej, fazole, ocet, cukr krystal, koření chilli

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu