Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Losos v bylinkové krustě a lilkové lassagne

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 5. 2010 14:29

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 664 kJ / 876 kcal
Bílkoviny53,36 g
Tuky52,12 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 598 mg
Sodík 550 mg
Sůl1,49 g
Sacharidy43,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Vaření je hra

Lassagne stačí zapéct opravdu chvíli, já je zapomněla vydělat dříve, tak je mozzarela více zapečená:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jahoda jahoda

11. 4. 2014 17:21

elis007: ahoj, peču cca na 200st., to ohlídáš podle vůně a opečené krusty (bramb.směs by měla být nahoře křupavá..., je tam vejce, tak aby se směs pěkně zapekla)
Dát do rozpálené trouby a je to jen vlastně rychlé dopečení.
Jen ty lassagne péct samostatně, abys je mohla vydělat dříve.;-)

elis007

11. 4. 2014 15:30

Mohla bych se prosím zeptat pri kolika stupnich se to má péci. O víkendu určitě vyzkouším.;-)

jahoda jahoda

27. 2. 2011 15:26

migela-v prima;-):-K a díky za pěknou fotku;-)

migela-v

27. 2. 2011 14:09

Právě jsme doobědvali, všem moc chutnalo, opravdu lahoda! Jen jsem místo lososa upekla pangase a místo čerstvých bylinek jsem přidala osmahlou cibulku se žampióny. Dávám bodík a dovolím si přidat i fotku :yes::-K

jahoda jahoda

19. 1. 2011 20:46

clermonty, moc, moc mě těší, že zrovna můj recept ozdobil Tvůj stůl v tak krásný roční čas.Díky:-K;-) (a také, že nezklamal:-))

clermonty

19. 1. 2011 20:13

Dělala jsem tento recept na vánoce. Musím říci, že to bylo noblesní!!! Samozřejmě, že uděluji bodík, který už měl být v minulém roce. :-8 Ale přesto všechno je to mooooc dobré !!! Děkuji za inspiraci.:yes:;-)

Jenda1 Jenda1

11. 5. 2010 20:39

Nádherně nafocený kreativní recept:yes::yes:. :-!:-)):yes::yes::-K +14

Patricie

8. 5. 2010 20:07

:-KJe to opravdu moc krásná fotka, recept také:yes::yes:

spagetka spagetka

8. 5. 2010 19:21

:-p:-p:yes::yes:

jajine jajine

8. 5. 2010 18:34

super, to má úroveň:yes::yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

8. 5. 2010 18:30

Opět nádhera :-O:-p:yes::yes:

lemarti

8. 5. 2010 18:26

:yes::-p:-p:-K

Paprika Paprika

8. 5. 2010 18:06

náááááádhera :-p :yes::yes:

supina supina

8. 5. 2010 17:53

oooo luxusní :-p:yes:

Miabella

8. 5. 2010 17:26

dokonalé:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bylinková krusta ryba v bylinkové krustě krusta losos s bylinkami pstruh v bylinkové krustě losos s bylinkovou krustou losos s krustou bylinková krusta recept losos bylinky strouhanková krusta krusta recept ryba ve strouhankové krustě bilinková krusta v bylinkové krustě losos recepty s bylinkami ryba s bylinkovou krustou losos recepty losos a bylinky bylinkova krusta na ryby pstruh v kruste

Suroviny: losos, olej olivový, sůl, šťáva citronová, brambory, vejce, bazalka čerstvá, koření oregáno čerstvé, sůl, pepř, cuketa, špenát listový, sýr mozzarella, česnek, sůl, smetana

TopRecepty.cz

Losos v bylinkové krustě a lilkové lassagne

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oZMA