Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Neapolská pizza

Kombinace šťavnatých rajčat a pikantních sardelek na pizze potěší vaše chuťové buňky. Důležité je, aby bylo těsto uprostřed tenké a okraje krásně křupavé. Pokud máte bazalku, ozdobte upečenou pizzu několika čerstvými lístky.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 90 min Doba tepelné úpravy: 20 min

110 min (90 min příprava + 20 min tepelná úprava)

5. 3. 2008 20:57

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie7 771 kJ / 1 857 kcal
Bílkoviny83,42 g
Tuky71,86 g
Vláknina15,68 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 1,24 g
Sůl3,00 g
Sacharidy211,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pizza se smetanou recept těsto na pizzu bez kynutí pizza se smetanou tenké těsto na pizzu těsto na pizzu bez kvasnic tunáková pizza pizza smetana recepty pizza tuňáková pizza recept pizza bez kvasnic recept pizza pizza těsto bez kvasnic jak pect pizzu těsto na pizzu tenké pizza smetana recept tenká pizza recept pizza se smetanou tenka pizza recept recept pizza smetana recept na pizzu bez kvasnic

Suroviny: droždí, voda, mouka hladká, sůl, olej, rajče, filet sardelový, koření oregáno, olej, sůl, pepř, sýr blaťácké zlato

TopRecepty.cz

Neapolská pizza

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zgY