Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 165 kJ / 1 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,35 g |
Tuky | 14,44 g |
Vláknina | 38,79 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 722 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 127,78 g |
Postup přípravy
Na závěr dochutíme citrónovou šťávou. Krok 5: Příloha: jakýkoli knedlík.
Zveřejněno 25. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí guláš s medem a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yy6A
Moje poznámka
Hovězí guláš s medem a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yy6A
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 18 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 22 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 13 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na jablkách,
gulas s jablky a mrkvi,
hovězí ramínko,
hovezi guláš,
med do guláše,
hovězí maso s jablky,
hovězí guláš s jablkem,
hovězí s mrkví a jablky,
hovězí kližka na medu,
guláš med,
gulas s jablkem,
hovězí guláš s mrkví a jablky,
guláš na medu,
hovězí s jablkama,
recept hovezi med jablka vyvar,
guláš s medem v troube,
hovězí guláš do trouby,
hovězí na medu,
vepřová guláš s jablky,
hovězí na česneku s medem
Suroviny:
kližka hovězí,
med,
protlak rajčatový,
česnek,
bobkový list,
vývar hovězí,
cibule,
mrkev,
jablko,
sůl,
pepř,
olej,
majoránka,
šťáva citronová
Komentáře (8)
Velice hezký recept a PŘEKRÁSNÁ fotka