Suroviny
Porce: 6 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 000 kJ / 1 195 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 228,27 g |
| Tuky | 13,97 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 503 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 34,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarský guláš z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmR2
Moje poznámka
Maďarský guláš z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmR2
Nejnovější recepty
Sachr cukroví
Přidáno před 4 hodinami
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 23 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno 8. 12. 2025 18:01:01
Měkké perníčky s čokoládovou polevou
Přidáno 8. 12. 2025 17:45:02
Čokoládové truffle
Přidáno 8. 12. 2025 17:00:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 18 minutami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 23 minutami
Masarykovo cukroví
slacja před 36 minutami
Knedlík z domácí pekárny
magdalenka před 1 hodinou
Vosí hnízda
ZuzanaH228 před 1 hodinou
Polévka z petrželové natě
Kajkajak před 1 hodinou
Vánočka II
iveta.kroul před 2 hodinami
Čokoládová granola
Morskykonik před 2 hodinami
Cibulačka s vínem
magdalenka před 4 hodinami
Bramborový salát Zdeňka Pohlreicha
JanaValkounova před 4 hodinami
Tématické fráze:
maďarský guláš,
hovězí maso na guláš,
jaké maso na hovězí guláš,
maso na hovezi gulas,
maso na guláš,
hovězí guláš v tlakovem hrnci,
jaké maso na guláš,
masový guláš,
recepty hovězí maso guláš,
pikantní maďarský guláš,
zahuštění guláše moukou,
guláš maďarský,
pravý maďarský guláš,
maďarský guláš recept,
madarský masový guláš,
hovězí maso guláš,
masovy gulas recept,
guláš z hovězího,
množství masa na guláš,
recepty na gulas z hoveziho
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
sádlo,
koření paprika maďarská,
kmín celý,
česnek,
sůl,
pepř,
beraní rohy sterilované,
rajče,
protlak rajčatový,
chilli,
masox,
mouka hladká,
voda
Komentáře (18)
V Madarsku sa podáva Gulás vzdy s haluskami (galuska po madarsky), co Vy nazývate "noky".
Nikdy s knedlíkom, to je ceská "specialita". V Madarsku knedlík mozno poznajú z návstevy Ceskoslovenska, ale nie je mi známe, ze ho pripravujú. Nikdy som ho v Madarsku nevidel a ani pri ziadnom recepte nebol spomínaný.
Takze "noky" sú tá tradicná kombinácia k Madarskému gulásu.
K ceskému napr. knedlík.