Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 067 kJ / 1 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,50 g |
| Tuky | 34,95 g |
| Vláknina | 8,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 188,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s rajčetem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r06
Moje poznámka
Těstoviny s rajčetem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r06
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 6 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 11 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 13 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno před 22 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 2 minutami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 1 hodinou
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 1 hodinou
Kapustová polévka
Topmoni před 2 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 3 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 4 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 5 hodinami
Květáková polévka
tomstny před 5 hodinami
Tématické fráze:
ozdoby z těstovin,
těstoviny s rajčaty,
těstoviny mozarela,
recepty s rajčatama,
těstoviny rajčata mozarela,
recept těstoviny s rajčaty,
ozdoby s těstovin,
mozarela s rajčaty,
těstoviny s rajčaty a olivami,
recepty těstoviny s rajčaty,
recept na těstoviny s rajčaty,
těstoviny rajce,
testoviny s olivami,
rajčata těstoviny,
těstoviny rajčata,
těstoviny s pečenými rajčaty,
těstoviny s rajčatama,
mozarella s rajčaty,
těstoviny mozarella,
těstoviny rajče mozzarela
Suroviny:
těstoviny,
rajče,
sýr tvrdý,
olej olivový,
ocet,
víno červené,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř
Komentáře (2)