Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 067 kJ / 1 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,50 g |
Tuky | 34,95 g |
Vláknina | 8,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 188,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s rajčetem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r06
Moje poznámka
Těstoviny s rajčetem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r06
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 8 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 12 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 16 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 6 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 7 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 7 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 8 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 9 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 9 hodinami
Tématické fráze:
ozdoby z těstovin,
těstoviny s rajčaty,
těstoviny mozarela,
recepty s rajčatama,
těstoviny rajčata mozarela,
recept těstoviny s rajčaty,
ozdoby s těstovin,
mozarela s rajčaty,
těstoviny s rajčaty a olivami,
recepty těstoviny s rajčaty,
recept na těstoviny s rajčaty,
těstoviny rajce,
testoviny s olivami,
rajčata těstoviny,
těstoviny rajčata,
těstoviny s pečenými rajčaty,
těstoviny s rajčatama,
mozarella s rajčaty,
těstoviny mozarella,
těstoviny rajče mozzarela
Suroviny:
těstoviny,
rajče,
sýr tvrdý,
olej olivový,
ocet,
víno červené,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř
Komentáře (2)