Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lasagne II.

Italskou specialitu připravíme z plátů těstovin, bešamelu a směsí z mletého masa a rajčatového protlaku, kterou ochutíme voňavými bylinkami. Povrch zasypeme sýrem a pečeme v troubě dozlatova.

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

20. 3. 2008 11:07

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie13 224 kJ / 3 161 kcal
Bílkoviny141,49 g
Tuky84,00 g
Vláknina28,58 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 1,28 g
Sůl2,80 g
Sacharidy446,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Míša

5. 12. 2008 19:41

Super, lasagne byly výborné, vrchní vrstva opravdu zůstala tvrdší...podruhé sem to vyřešila tak, že sem končila vrstvou bešamelu...a pak zasypala sýrem..byly krásně měkké a ničemu to nevadilo:-):yes:

Veronika

1. 12. 2008 13:28

Lasagně jsem dělala poprvé dle tohoto receptu a více méně se povedly, až na vrchní plátky lasagní - ty zůstaly tvrdší i po půl hodině pečení. Možná jsem měla použít alobal, tak příště... I přes to hodnotím kladně :yes:

anonym

3. 10. 2008 11:24

zkusteto se špenátem jsou lepší a ny tý fotce je máte zpáleny:-S

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lasagne z mletého masa lasagne lasagne s mletým masem mleté maso recepty lasagne recept recept na lasagne lasagne s mletým masem recept lasagne recepty recept lasagne lasagne z mletého masa recepty lasagne s bešamelem recepty lasagne bešamel na lasagne recept lasagne z mletého masa recept jak vrstvit lasagne jak uvařit lasagne top recepty lasagne recepty na lasagne vaření lasagní lasagne foto

Suroviny: těstoviny lasagne, maso mleté, cibule, česnek, olej, sůl, pepř mletý, koření oregáno, tymián, protlak rajčatový, sýr strouhaný, máslo, mouka hladká, mléko, sůl, pepř mletý, ořech muškátový, sýr nastrouhaný

TopRecepty.cz

Lasagne II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wzw