Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh pečený v troubě

Pstruha si rádi připravujeme k večeři nebo jako lehký oběd. Maso má jemnou konzistenci i chuť, kterou by bylo škoda přebít výrazným ochucením. Proto stačí přidat máslo, pár koleček cibule, případně trochu bylinek, upéct v troubě a užít si tu skvělou dobrotu.

Hodnocení receptu je 4,9 (61×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

22. 7. 2010 19:56

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 324 kJ / 316 kcal
Bílkoviny2,10 g
Tuky27,74 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tenhle obr pstruh - vážil 890 g!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jajiti

15. 6. 2014 14:24

přidala jsem bod, místo kmínu jsem ale dala tymián, díky za recept:yes:

ron

21. 3. 2014 13:42

Luxusni zalezitost,pokapanej citronem nema chybu.Dik"

Magda

23. 2. 2014 12:31

Vyborný repcept dneska vyzkoušené. Pochutnali jsme si všichni:-))

Fisk

7. 2. 2014 14:49

Na "české" poměry macek, ale to je duhák. Takový se dají vychovat i 10kg potvory. V Dánsku v potoce jsme běžně takové duháčky chytali 1-3kg. Po této zkušenosti nechápu proč jsou tu lidi zvyklí zabíjet a jíst takové nedochůdčata...

Jinak recept super :yes:

Kateřina

20. 1. 2014 14:31

Naprosto výborné ;-) vyzkoušeli jsme tuto neděli s přítelem a naprosto jsme si pochutnali :-8:-8:-K:-K:-K

hanka

18. 1. 2014 09:19

pstruh výborný a ta cibule pohádka dík :-):-O:-)):-K

madrid1

11. 1. 2014 20:34

Super papaniiiii:yes:

hella:

6. 6. 2013 16:01

tak jo deme to skusit:-)

Ondřej

2. 6. 2013 10:47

Tak jdeme péct. Doufám že nám bude ten náš "pstruh" chutnat. :D

maja

17. 4. 2013 18:04

Vyborny,dietni proste namka:-*:yes:

D.Hanulka

4. 4. 2013 19:37

Výborné, rychlé a skoro bez práce, chuť skvělá, pstroužek je nevysušený, přidala jsem snítku rozmarýnu!!

Pavel

22. 2. 2013 15:09

A když se ještě podaří koupit čerstvý z makra v akci za 109kč...pak je to teprve pošušňáníčko... :-D Jen, příště dám ještě o malinko víc cibule... Je to fakt mazec... :-) Doporučuju...

Roman

12. 2. 2013 23:30

:-)) vynikající recept, doporučuji vyzkoušet. Já do rybky přidal větvičku Libečku a paráda....

jankohrasko

8. 2. 2013 11:01

nezapomenout citron,jinak výborné.

pavol

30. 11. 2012 12:15

dakujem za super recept moj ma 2200g

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pstruh v troubě pstruh na másle v troubě pstruh recept recept na pstruha pstruh recepty recept pstruh recepty na pstruha recepty pstruh recept na pstruha v troubě příprava pstruha recept pstruh v troubě recept na pstruha na másle v troubě recept pstruh na masle v troube pečený pstruh na másle jak připravit pstruha recept na peceneho pstruha jak udělat pstruha recepty na pstruha v troubě jak upect pstruha recept na přípravu pstruha

Suroviny: pstruh, máslo, olej, cibule, sůl, kmín celý, mouka hladká

TopRecepty.cz

Pstruh pečený v troubě

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mYW3