Zázvorový chutný bůček s hlívou a kedlubnou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 634 kJ / 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,49 g |
Tuky | 0,81 g |
Vláknina | 13,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 25,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zázvorový chutný bůček s hlívou a kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y9WR
Moje poznámka
Zázvorový chutný bůček s hlívou a kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y9WR
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 20 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 13 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 18 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
buček na zázvoru,
kedlubna zázvor smes,
buček a hlíva,
recept hliva ustricna s kedlubnou,
bucek a hliva ustricna,
bucek na kedlubnach,
bůček s hlívou,
vepřova pecene s kedlubnou,
šťouchané brambory s kedlubnou,
jidla s kedlubnou,
bůček a hlíva ústřičná recept,
pečený bůček s hlívou,
maso s kedlubnou,
vepřové maso v kedlubných,
peceny bucek na zazvoru,
veprove s kedlubnou,
zázvorový likér
Suroviny:
bůček vepřový,
cibule,
česnek,
cibulka lahůdková,
kedlubna,
hlíva ústřičná,
zázvor,
kmín drcený,
olej,
sůl
Komentáře (4)
+