Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babské slzy

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 8. 2010 11:11

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 129 kJ / 2 421 kcal
Bílkoviny1,50 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy227,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept mám od své sousedky. Přinesla mi ho, abych uhodla, z čeho je udělaný. Upřímně řečeno, čichali jsme k tomu s manželem pěkně dlouho a stejně neuhodli. Že by v tom bylo černé pivo nás ani náhodou nenapadlo. Já v tom cítila meruňky, manžel mandle,...

Sousedka tento likér dostala od svého švagra, že ho vyčetl někde na netu. Já brousila taky a dočetla jsem se, že je výborný i na žaludeční obtíže.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

olca spickova olca spickova

6. 8. 2010 17:18

No to musím vyzkoušet,zní to zajímavě!!:-8:-O Bodík pro tebe!!:-K:-K:yes:

Malenka

6. 8. 2010 16:15

Tak to zní dobře, Ivi. Rozhodně stojí za vyzkoušení :yes: Černé pivo můžu a ta kombinace je hodně zajímavá, Myslím, že je načase mít po ruce něco na podzimní nachlazení ;-)

hanahcotton hanahcotton

6. 8. 2010 13:58

Tak to musím o dovolené vyzkoušet :yes::yes:když to bude bolehlav, můžu se vyspat a léčit ještě další týden:-D

ivulinka ivulinka

6. 8. 2010 12:14

Malenko, podle mě to vydrží i při pokojové teplotě, ten cukr je svařený a ještě navíc v lihu, takže určitě se likér kazit nebude. Já ho mám v lednici, vychlazený chutná nejlépe, a tak je stále při ruce:-D:-D:-D

Malenka

6. 8. 2010 12:12

Ivo, měla bych dotaz na trvanlivost? Nevíš, jak dlouho to vydrží? Díky za odpověď :-K

pipre pipre

6. 8. 2010 11:38

Tak to opravdu může být dobré. Já kdysi v byla v lázních nachlazená a číčník v restauraci mi doporučil svařené červené víno s černým pivem. Já na něj koukala a známí u stolu také a dopadlo to tak, že po ochutnání si to dali u stolu všichni a pili po celý večer jen to :-D:yes:+5

isindy isindy

6. 8. 2010 11:38

to by vůbec nemuselo být špatné :-p....ale opatrně, kocovinku bych potom mít nechtěla, to musí být strašný bolehlav:-D:-D:yes:+

amalia amalia

6. 8. 2010 11:33

;-)ivanka, uz som to pila;-) dobre:-D a dost nebezpecne: uchlipkavas si... a ani nevies, ze uz si mala dost;-)odporucam podavat na zlepsenie nalady;-) a posielam ti zasluzeny bodik: +3:yes::yes::yes::-K

ivulinka ivulinka

6. 8. 2010 11:23

Jani není to sladké, zkus dát i méně cukru, ale na netu jsem četla různé recepty a do některého likérů se dávalo i 400gr:-!:-//

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 8. 2010 11:17

Ivo, tak to si ukládám!!! Jen dotaz, je to hodně sladké?:yes::yes::yes:

ivulinka ivulinka

6. 8. 2010 11:16

Spagi, dej mu pak čichnout, stejně neuhodne:-D

spagetka spagetka

6. 8. 2010 11:14

Ivuli, tak tohle nesmí vidět ten můj - letěl by pro finskou vodku a...no nazdar :-D:-D:-D. Jinak zajímavé a tajně to vyzkouším ;-);-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: likér z černého piva babské recepty čokoládový likér z černého piva rumová bowle čokoládový likér s pivem pivo na nachlazeni svařené pivo babske pivo recept z cukru a piva černé pivo při nachlazení ivulinka kuchařka smrkovy sirup recept babske recepty cukr a pivo sirup z cerneho piva svařené pivo na nachlazení pivo a nachlazrni likér z piva černé pivo na nachlazení facebook ivanka ivulinka babské recepty likéry

Suroviny: pivo černé, cukr vanilkový, cukr krystal, vodka

TopRecepty.cz

Babské slzy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gn3G