Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Odměrková bublanina z DP

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 8. 2010 11:55

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota13 788 kJ / 3 296 kcal
Bílkoviny67,30 g
Tuky116,34 g
Vláknina15,75 g
Cholesterol274 mg
Sodík210 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy486,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Buchtička je voňavá, vlahá, nedusivá a díky ovoci i pikantní.

www.primapekarna.estranky.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Patricie

17. 8. 2010 23:02

:-KHezký recept Ivuško, brz vyzkouším. :yes::yes:+

Iriska

17. 8. 2010 19:10

To bude dobrůtka :-p:yes:+

marcelka395

17. 8. 2010 18:01

Vypadá skvěle:yes:,vyzkouším až budu mít DP;-)

Anna Kocikova

17. 8. 2010 12:36

Vypadá moc krásně:-pnemám dp,ale v troubě to určitě také půjde+:yes:

pipre

17. 8. 2010 12:02

Jéj, hned bych si dala:-p Vypadá nádherně:yes::yes::yes:+1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bublanina z domácí pekárny bublanina v domácí pekárně bublanina z pekarny bublanina v pekarne domácí pekárna bublanina domaci bublanina bublanina do pekárny bublanina s marmeládou bublanina z dp bublanina domácí pekárna bublanina v pekárně na chleba poctivá bublanina bublanina bez kynutí bublanina pekárna těsto na bublaninu z domácí pekárny recept třešňová bublanina v domácí pekárně bublanina do domácí pekárny bublanina domácí pekárny třešnová bublanina z domácí pekárny bublanina pro domácí pekárny

Suroviny: mléko, vejce, olej, cukr, cukr vanilkový, marmeláda pikantní, mouka polohrubá, prášek do pečiva, ovoce

TopRecepty.cz

Odměrková bublanina z DP

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q6oY