Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 652 kJ / 156 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,68 g |
| Tuky | 3,31 g |
| Vláknina | 3,92 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 866 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 8,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené kuře s česnekovým překvapením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z062
Moje poznámka
Pečené kuře s česnekovým překvapením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z062
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 7 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 14 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 15 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 16 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 1 hodinou
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 2 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 2 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 3 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 4 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 4 hodinami
Uherská pěna
Daami před 5 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 7 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 7 hodinami
Tématické fráze:
kuře s pomazánkovým máslem,
kuře kalorie,
moravská pečeně,
kuřecí stehna s česnekovými brambory,
úprava kuřete,
kalorie kuře s bramborem,
pecene kure s pomazankovym maslem,
pečené kuře s česnekovými brambory,
pečené moravské uzené,
pecene kure kalorie,
k čemu moravské uzené,
pečene asijské kuře,
originální pečené kuře,
recepty z pečeného kuřete,
pečené kuře,
pečené kuře recepty,
kure na pomazánkové máslo,
veka s česnekovým máslem,
pečené kuře na pomazankovem másle,
maso pecene s pomazankovym máslem
Suroviny:
stehno kuřecí,
brambory rané,
pomazánkové máslo,
česnek,
pórek,
uzené moravské,
máslo,
vývar,
pepř,
sůl
Komentáře (29)
Ivanko, doktorka Kateřina by mi polovinu surovin vyházela
Množství surovin, které ve svých receptech píšu, je pro jedlíky k nedělnímu obědu.
Ještě k tomu máslu - jde jen o vytření pekáčku a pak plátečky na maso. Moravské uzené je libové, toho tuku moc nepustí.
Ale klidně lze péct jen hodinu a máslo vynechat; to jsem ovšem nezkoušela, takže za výsledek neručím. Ručím jen za výsledek receptu tak, jak je popsaný.