Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Piškotová bábovička

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Alechandro

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 069 kJ /
2 885 kcal
Bílkoviny57,72 g
Tuky134,24 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 520 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy358,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vyšleháme cukr s celými vejci, přidáme vše ostatní. Krok 2: Těsto vlijeme do formy na bábovku a pečeme zhruba 3/4 hodiny na 170°C.

Zveřejněno 7. 9. 2010

Poznámka autora Alechandro

Toto těsto lze použít na velikonočního beránka, nebo vylít na plech a po upečení polít např. rosolem z ovocné šťávy, poklást ovocem... je to velmi dobré piškotové těsto, krásně vláčné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Piškotová bábovička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l7xV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Piškotová bábovička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l7xV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vláčné piškotové těsto, těsto na bábovičky, babovičky, piškotová bábovka bez prášku do pečiva, piškotové těsto doba pečení, piškotové těsto vláčné, dobré piškotové těsto, recept na mini bábovičky, doba pečení piškotového těsta, piskotove testo do babovicek, mini bábovičky recept, jak dlouho péct piškotovou bábovku, orechova napln do babovicek, mini bábovičky z piškotového těsta, doba pečení piškotu, dobré piškotové těsto s ovocem, piškotové bábovičky s ovocem, bábovka z piškotového těsta, jak dlouho péct piškotovou bábovku, babovička

Suroviny:
cukr, vejce, voda, olej, mouka hladká, prášek do pečiva

Přidat fotografie receptu