Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďábelská krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A1Mj
Moje poznámka
Ďábelská krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A1Mj
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 2 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 3 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Medové kuličky
Přidáno 17. 12. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 1 hodinou
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Filomenka před 1 hodinou
Šunkofleky
veronika_straka před 1 hodinou
Skořicové rohlíčky
Noumik před 2 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 3 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 4 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 5 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 6 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 6 hodinami
Tématické fráze:
naložená krkovice,
ďábelská omačka,
domácí ďábelská omáčka,
ďábelská pánev,
ďábelská omáčka recept,
jak dlouho dělat krkovičku,
krkovička na kečupu,
ďábelská tatarka,
krkovička na tatarce,
krkovička v tatarce,
naložená krkovička na pánev,
krkovicka na panvi,
krkovička recepty,
krkovička,
krkovicka na panev,
naložená krkovička,
recepty z krkovice,
krkovice se sojovkou,
krkovička v kečupu,
ďábelská
Suroviny:
krkovice vepřová,
kečup sladký,
tatarská omáčka,
česnek,
omáčka sojová
Komentáře (12)
Naklepané maso jsem do sladkého obyčejného kečupu naložila již včera večer, nijak nekořenila, pak dala na rozpálenou pánev s trochou oleje, aby se zatáhlo, poté ztlumila a přikryté dělala skoro 15 min. - kečup dost prská, takže polička byla skoro nutnost. Maso pustí svou šťávu, po jejím vypečení začne kečup karamelizovat a v tom okamžiku jsem dělala už je cca 2 min. z obou stran, aby se ve zkaramelovaném kečupu obě strany "omatlaly".
Posílám bod a fotky
maso musí opravdu zhnědnout záleží na typu pánvice
a mimochodem Barinku chlapům tohle maso moc chutná....