Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ďábelská krkovička

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

12. 9. 2010 16:49

Suroviny pro 3

3

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ituska ituska

23. 2. 2011 16:13

Jsem ráda,že vám chutnalo a děkuji za foto:-):-)

isindy isindy

13. 2. 2011 15:21

děkuji za velmi dobrý oběd :-p:yes:, dnes jsem vyzkoušela a i dcera, která není přílišným milovníkem vepřového masa, se sháněla po přídavku :-O
Naklepané maso jsem do sladkého obyčejného kečupu naložila již včera večer, nijak nekořenila, pak dala na rozpálenou pánev s trochou oleje, aby se zatáhlo, poté ztlumila a přikryté dělala skoro 15 min. - kečup dost prská, takže polička byla skoro nutnost. Maso pustí svou šťávu, po jejím vypečení začne kečup karamelizovat a v tom okamžiku jsem dělala už je cca 2 min. z obou stran, aby se ve zkaramelovaném kečupu obě strany "omatlaly".
Posílám bod a fotky :-K

ituska ituska

14. 9. 2010 14:11

recept jsem dostala před mnoha lety jako ďábelskou,to kvůli česneku,kečup používám sladký a doba opékání je orientační,ale
maso musí opravdu zhnědnout záleží na typu pánvice
a mimochodem Barinku chlapům tohle maso moc chutná....:-))

Eliza Eliza

12. 9. 2010 20:22

Třeba je myšlený pálivý kečup...:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 9. 2010 20:09

No a taky se zeptám, co je na tom ďábelského? Není to výtka, jen se ptám. Možná, kdybych místo kečupu použila čili, ale takhle to asi moc ďábelské není. Co se opékání týká, jak se znám, taky bych to 4 minutách měkké neměla, na to jsem docela trdlo, ale ta doba je asi fakt dost dlouhá.;-)

česnek

12. 9. 2010 19:21

taky myslím,že je to docela dlouhá doba ,bude vysušená pak krkovička:-// škoda ,že není foto

srettka

12. 9. 2010 18:27

30-40min???:-O a nevytvořím si tímto novou podešev k polobotkám? i v barvě? mě se to zdá nějak dlooouuho;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

12. 9. 2010 18:04

:-D:-D:-D,tos mě teda Barrinku pobavil:-Dasi se jedná opravdu o chybičku;-)

BARRINEK

12. 9. 2010 17:33

:-((SORRY ale co je na tom ďábelského,krom toho že mi vyhoří kuchyň.:-))

spagetka spagetka

12. 9. 2010 17:15

To je určitě překlep, ta 0 tam nemá co dělat :-D, ituško, oprav si to;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

12. 9. 2010 16:52

Itusko,opravdu na pánvi opékáme 30-40minut:-O:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: naložená krkovice ďábelská omačka domácí ďábelská omáčka ďábelská pánev ďábelská omáčka recept jak dlouho dělat krkovičku krkovička na kečupu ďábelská tatarka krkovička na tatarce krkovička v tatarce naložená krkovička na pánev krkovicka na panvi krkovička recepty krkovička krkovicka na panev naložená krkovička recepty z krkovice krkovice se sojovkou krkovička v kečupu ďábelská

Suroviny: krkovice vepřová, kečup sladký, tatarská omáčka, česnek, omáčka sojová

TopRecepty.cz

Ďábelská krkovička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A1Mj