Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďábelská krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A1Mj
Moje poznámka
Ďábelská krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A1Mj
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 15 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 21 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 2 minutami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 8 minutami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 24 minutami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 43 minutami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
janatka před 1 hodinou
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 2 hodinami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 2 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 3 hodinami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 4 hodinami
Tématické fráze:
naložená krkovice,
ďábelská omačka,
domácí ďábelská omáčka,
ďábelská pánev,
ďábelská omáčka recept,
jak dlouho dělat krkovičku,
krkovička na kečupu,
ďábelská tatarka,
krkovička na tatarce,
krkovička v tatarce,
naložená krkovička na pánev,
krkovicka na panvi,
krkovička recepty,
krkovička,
krkovicka na panev,
naložená krkovička,
recepty z krkovice,
krkovice se sojovkou,
krkovička v kečupu,
ďábelská
Suroviny:
krkovice vepřová,
kečup sladký,
tatarská omáčka,
česnek,
omáčka sojová
Komentáře (12)
Naklepané maso jsem do sladkého obyčejného kečupu naložila již včera večer, nijak nekořenila, pak dala na rozpálenou pánev s trochou oleje, aby se zatáhlo, poté ztlumila a přikryté dělala skoro 15 min. - kečup dost prská, takže polička byla skoro nutnost. Maso pustí svou šťávu, po jejím vypečení začne kečup karamelizovat a v tom okamžiku jsem dělala už je cca 2 min. z obou stran, aby se ve zkaramelovaném kečupu obě strany "omatlaly".
Posílám bod a fotky
maso musí opravdu zhnědnout záleží na typu pánvice
a mimochodem Barinku chlapům tohle maso moc chutná....