Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ražniči na plechu

Oběd upečený v troubě, téměř bez práce i špinavého nádobí, patří mezi favority. Mezi nejoblíbenější patří směs masa a brambor, doplněné například zeleninou. Vyzkoušejte naše ražniči na plechu s cibulí a anglickou slaninou.

Hodnocení receptu je 5,0 (49×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

14. 9. 2010 15:51

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 263 kJ / 1 497 kcal
Bílkoviny123,42 g
Tuky26,77 g
Vláknina36,60 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 1,98 g
Sůl4,35 g
Sacharidy177,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenka30 Lenka30

15. 9. 2010 07:28

:-p;-):yes:

tejaja tejaja

15. 9. 2010 07:14

Recept je super, vyzerá to super a určite aj výborne chutí, len ma metie ten názov. Ražniči je niečo napichované na ihle...ale bodík dávam, lebo to vyzerá veľmi lákavo ;-)

MajkaM

15. 9. 2010 06:17

Tento recept dělám už dlouho, jinak už ražniči neděláme. Je to výborné a méně práce.

rebeka rebeka

14. 9. 2010 21:44

neregi..nepindá:-D:-D:yes:já si té kategorie vůbec nevšimla:-Oale je fakt,že by to chtělo překategorizovat;-)já nevím..do masa:-O:-?:-D

jenny

14. 9. 2010 21:39

Petře, ale to by pak i řízek s brkaší mohl být v bramborových jídlech, ptž brambor je určitě více;-).
Váš recept je moc pěkný, ale v bramb.jídlech bych ho nikdy nehledala a to je škoda.
A teď ženy do mě:-D, že neregi prndá.

rebeka rebeka

14. 9. 2010 21:27

to je dobrá vychytávka;-):yes:a já se stím babrám na špejli:-D:-Ddalší bodík:-8:-K

pbarva pbarva

14. 9. 2010 21:23

A na co chcete tu kategorii změnit, když je tam převaha brambor ?

pbarva pbarva

14. 9. 2010 21:22

Hello, promiň ale asi nemáš pozorovací talent, zkus ty dvě jídla porovnat a najít něco společného, to je úplně jiný recept, jen ten název, ale za to snad nemůžu. tyto stránky neznám

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 9. 2010 19:32

Souhlasím, že to není bramborové jídlo, ale vypadá moc dobře. Tu kategorii bych změnila;-):yes:

Hella Hella (moderátorka)

14. 9. 2010 19:06

Nemyslím si, že by to bylo bramborové jídlo. Tento recept stejného názvu je i na jiných stránkách mezi masem např. http://www.mamincinyrecepty.cz/drubez/raznici-na-p...

Jana Pá

14. 9. 2010 18:07

Musím přidat plusíka, protože známe u nás doma a je to:yes::-p, ale ještě přidávám zeleninku-navíc;-), sice to dělám delší dobu-to bude asi troubou:-O, to nejsem já, ale trouba pečící:-D:-))

pbarva pbarva

14. 9. 2010 17:01

Elizo jestli to nebude tím , že jsem taky tchán a máme tchánovský chutě :-D

Eliza Eliza

14. 9. 2010 16:56

No to by bylo něco pro mého tchána...:yes: Vůbec mi připadá, že má podobné chutě jako ty, nebo ty jako on...teď nevím...;-)
Ale ode mě bod. :yes:

Jenny

14. 9. 2010 15:59

super...:yes:+1:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ražničí vepřové ražniči na plechu ražniči v troubě ražniči do trouby kuřecí ražniči ražniči recept recept na ražničí kuřecí ražniči do trouby vepřové ražniči na plech ražniči z trouby recepty ražničí recept raznici veprove raznici v troube raznici recepty kuřecí ražničí recepty razneci recepty na ražničí výborné ražniči kuřecí ražniči recept jak se dela razniči

Suroviny: brambory, kýta vepřová, klobása, cibule, koření grilovací, sůl, olej

TopRecepty.cz

Ražniči na plechu

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wrrX