Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 558 kJ / 3 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,96 g |
Tuky | 180,31 g |
Vláknina | 6,80 g |
Cholesterol | 893 mg |
Sodík | 456 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 296,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborný citronový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZA7
Moje poznámka
Výborný citronový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZA7
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselý kuřecí plátek
Leren před 18 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 19 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 20 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 21 minutami
Zapečený chřest
Leren před 22 minutami
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 41 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 45 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 45 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 46 minutami
Šťáva z květů černého bezu 2
Fitulka před 47 minutami
Tématické fráze:
citronovy krém do dortů,
citrónový dort,
citronový krém na dort,
citronový dort recept,
citronovy krem na dorty,
bezé dort,
výborný dort,
citronový puding,
recept na citronový dort,
dort z bezé hmoty,
citrónový dortový krém,
bílková krusta,
citronovy dezert,
citronovi krem,
výborné dorty,
dortové krémy recepty citronový krém,
citronový krém,
nepecený citronový dort,
citronový dort nepečený,
citronový dort
Suroviny:
mouka hladká,
tuk hera,
žloutek,
cukr moučkový,
prášek do pečiva,
šťáva citronová,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový,
voda,
cukr,
šťáva citronová,
máslo,
bílek,
cukr
Komentáře (3)