Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 881 kJ / 10 966 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,17 g |
Tuky | 8,61 g |
Vláknina | 32,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 103 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 2 636,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rýžové víno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1jq
Moje poznámka
Rýžové víno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1jq
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 15 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 16 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 17 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Větrníky - habáni
wimra před 58 minutami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
chodura.bronislav před 1 hodinou
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 8 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 11 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 11 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 12 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 12 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 13 hodinami
Tématické fráze:
ryzove vino,
ryzove vino recept,
víno z rýže,
výroba rýžového vína,
výroba rýžového vína,
rýžové víno domácí výroba,
čínské rýžové víno,
recept na rýžové víno,
ryžove vino vyroba,
čínské vino na vaření,
rýžové víno na vaření,
rizove vino,
cinske vino,
víno z rýže recept,
ryzove vino recepty,
rýžový víno,
domácí rýžové víno,
recept rýžové víno,
vino z rejze,
jak vyrobit řýžové víno
Suroviny:
voda,
cukr,
rýže,
puškvorec,
pelyněk,
droždí,
květ muškátový,
ořech muškátový,
koření hřebíček,
koření nové koření,
citron,
zázvor
Komentáře (5)
na 5 litrů nápoje :
1,5 kg cukru
1kg rejže
4 ks skořice
5 ks hřebíčku
50 g droždí
1 citron nakrájet na plátky.
Nasypte do demižonu rejži,cukr,hřebíček,skořici,citrón,zalejte vlažnou vodou...2,5 litrů dobře promíchejte.CCA po 3 dnech dolíjte těch 2,5 litrů a nechte kvasit.
CCA 6 týdnu,pak stáhnpout a zase nechat uležet a pak do ledničky a dobrou chuť