Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 881 kJ / 10 966 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,17 g |
Tuky | 8,61 g |
Vláknina | 32,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 103 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 2 636,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rýžové víno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1jq
Moje poznámka
Rýžové víno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1jq
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 31 minutami
Jelení závitky
Přidáno před 2 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 3 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Omeleta se zeleninou a šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 11 minutami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 54 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 1 hodinou
Guláš SPECIÁL
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 1 hodinou
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 2 hodinami
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 3 hodinami
Bramboračka
Susanna před 5 hodinami
Tématické fráze:
ryzove vino,
ryzove vino recept,
víno z rýže,
výroba rýžového vína,
výroba rýžového vína,
rýžové víno domácí výroba,
čínské rýžové víno,
recept na rýžové víno,
ryžove vino vyroba,
čínské vino na vaření,
rýžové víno na vaření,
rizove vino,
cinske vino,
víno z rýže recept,
ryzove vino recepty,
rýžový víno,
domácí rýžové víno,
recept rýžové víno,
vino z rejze,
jak vyrobit řýžové víno
Suroviny:
voda,
cukr,
rýže,
puškvorec,
pelyněk,
droždí,
květ muškátový,
ořech muškátový,
koření hřebíček,
koření nové koření,
citron,
zázvor
Komentáře (5)
na 5 litrů nápoje :
1,5 kg cukru
1kg rejže
4 ks skořice
5 ks hřebíčku
50 g droždí
1 citron nakrájet na plátky.
Nasypte do demižonu rejži,cukr,hřebíček,skořici,citrón,zalejte vlažnou vodou...2,5 litrů dobře promíchejte.CCA po 3 dnech dolíjte těch 2,5 litrů a nechte kvasit.
CCA 6 týdnu,pak stáhnpout a zase nechat uležet a pak do ledničky a dobrou chuť