Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brynzové bagety s omládkem

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 10. 2010 16:48

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 166 kJ / 1 952 kcal
Bílkoviny67,51 g
Tuky43,07 g
Vláknina18,55 g
Cholesterol 48 mg
Sodík 7,25 g
Sůl18,22 g
Sacharidy314,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Při pečení to nádherně voní brynzou, hotové bagety mají kůrku křupavou a střídu měkounkou, pórovitou a slabounce vonící bryndzou.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

13. 10. 2010 09:35

:-)díky za zájem:-K....a žížalko, omládek určitě zkus - v lednici ti Sladěnka vydrží do spotřebování, těsto s omládkem je opravdu mnohem více nakynuté, než bez něj....a že to s ním trvá trochu déle? Kamarádky, které si s ním zvykly péct, udělají omládek a z něj těsto večer, bez kynutí ho (zakryté) dají do lednice. Ráno propracují, umotají a plech s pečivem dají na 30min zahřát do vlažné trouby. Dokyne to už venku a pak klasicky upéct.;-)

misza misza

12. 10. 2010 21:44

Cathleen jsi profík na pečení:-O:yes::yes: Na tvé recepty je radost pohledět:-*:yes::yes:

Iriska Iriska

12. 10. 2010 18:06

:-O Jůůůůů, to je paráda :-!:yes:+

drahulin drahulin

12. 10. 2010 18:00

Cathleen vypadají krásně.:yes::-p

rebeka rebeka

12. 10. 2010 17:20

ooooooh:-O:-!to je zase cathleen a její "majstrštik":-!:-8:-K:-*paráda:yes:

zizala zizala (moderátorka)

12. 10. 2010 17:08

Zase ten omládek :yes: Já se na něj chystám, jen až napadne sníh a bude víc času ;-):-8:-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: omladek sladěnka bryndzové dukátky pečení s omládkem sladovit kde koupit sladovit pečivo s bryndzou sladovit recepty slané pečivo recepty jak dělat bageta kde se dostane sladovit catheleen kde koupit sladenku bryndzové pečivo na nože 4.díl online bagety pečené bagetky recepty ze sladěnky francouzké bagety co je to sladenka

Suroviny: voda, sladěnka, droždí, mouka hladká, voda, brynza, sůl, cukr, olej, mouka žitná chlebová, mouka hladká

TopRecepty.cz

Brynzové bagety s omládkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B6yx