Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetanová bramboračka s růžičkovou kapustou

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Porce: 2,5 litru

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 676 kJ /
400 kcal
Bílkoviny13,27 g
Tuky14,60 g
Vláknina17,12 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 3,49 g
Sůl8,77 g
Sacharidy47,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory a veškerá zelenina se nakrájí na malé kostičky, cibuli na proužky a tu osmažíme na sádle, pak přidáme papriku, necháme jí krátce zpěnit a dáme všechnu zeleninu i houby, chvíli podusíme, zalijeme vodou a necháme polévku vařit. Krok 2: Mezi vařením přidáme veškeré koření a osolíme, můžeme přidat vegetu. Krok 3: Na konci dáme mouku do smetany, rozpustíme a vlijeme do polévky, kterou necháme ještě 10-15 minut vařit.

Zveřejněno 15. 10. 2010

Poznámka autorky Bibinka

Tato bramboračka je díky té smetaně velmi jemná a dobrá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smetanová bramboračka s růžičkovou kapustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G8VQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smetanová bramboračka s růžičkovou kapustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G8VQ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
bramboračka smetana, květák s růžičkovou kapustou, zapečený květák s růžičkovou kapustou, bramboračka s mrkví a mleté, polévka s růžičkovou kapustou smetanova, bramboračka s houby s kapustou, květák s kapustou, smetanová polévka s růžičkovou kapustou, smetanova polevka s růžičkové kapusty, recept na bramborovou polevku s růžičkovou kapustu, smetanová rů, kapusta - recepty, ruzickovou polévku smetanova, bramboračka recept, zeleninová polévka s růžičkovou kapustou, recept smetanova bramboracka kedlub, losos ruzickova kapusta, zeleninová s ruzickovou kapustou, smatanova bramboracka, omáčka s růžičkovou kapustou

Suroviny:
brambory, cibule, mrkev, celer, petrželka kořenová, pórek, květák, kapustičky, kedlubna, houby, paprika sušená sladká, česnek, kmín celý, pepř, majoránka, libeček, vegeta, sádlo, sůl, smetana, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu