Koláč "na zahřátí"
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 199 kJ / 2 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,42 g |
Tuky | 135,36 g |
Vláknina | 32,70 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 317,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj:Apetitonline(recept je upravený o piškoty+perníčky+hrušky)
Zdroj doporučuje použít dobrou slivovici/nejlépe calvados. Kvůli dětem ale můžete použít např. Amaretto. Ale rum naopak v tomto případě vůbec nepatří.Slivovice se bát nemusíte, jen krásně ovoní celý koláč. Vůně začne v mikrovlnce a provoní také kuchyň (začíná proces zahřátí…)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2010 21:06
Upečeno, schváleno a moc, moc chváleno Opravdu moc dobrý koláček
28. 10. 2010 19:54
Jahoda
28. 10. 2010 18:50
Nádhera
28. 10. 2010 18:29
Krásnej a zajímavej koláček
28. 10. 2010 18:19
rebeka: na zahřátí je určitě lepší pálenka, než rum.Ten nesahá dobré pálence ani po kotníky (ten pijí jen vodáci)
Musím dopsat do receptu zdroj, který doporučuje jedině calvados, který ten koláč správně "zahřeje"
Musím dopsat do receptu zdroj, který doporučuje jedině calvados, který ten koláč správně "zahřeje"
28. 10. 2010 18:10
Super!
28. 10. 2010 17:53
moc pěkný
28. 10. 2010 17:50
nádhera..voní až sem
28. 10. 2010 17:44
28. 10. 2010 17:37
mooc hezkéa pročpak ne ten rumíkten taky hezky voníanebo má ta slíva jiný význam..nějaký jinotajný
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 8 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 15 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 20 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 25 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 28 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
20 báječných receptů z listového těsta na každý den. Chutnají nasladko i naslano
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: top recepty.cz barva cukru po zahřátí jak podrtit jablka letní jablka zpracování koláč na grilu zpracování letních jablek koláč se slivovice zahřátí mouky koláčky s pudinkem a s meruňkami apetitonline meruňkovy koláč apetitonline top recepty apetitonline kolace do lednicky těsto poklademe plátky jablek koláče z ledničky koláč na gril upeču koláč ve grilu kalvados z letních jablek apetitonline mřížkový koláč jablkový koláč apetitonline mikrovlnka a slivovice
Suroviny: mouka hladká, mouka polohrubá, máslo, žloutek, voda, sůl, hruška, jablko, piškoty dětské, perníčky, cukr třtinový, skořice mletá, máslo, džem meruňkový, slivovice
Koláč "na zahřátí"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y58Y
10 názorů