Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 199 kJ / 2 677 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,42 g |
| Tuky | 135,36 g |
| Vláknina | 32,70 g |
| Cholesterol | 595 mg |
| Sodík | 49 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 317,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč "na zahřátí"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y58Y
Moje poznámka
Koláč "na zahřátí"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y58Y
Nejnovější recepty
Kuřecí směs na hořčici s medem
Přidáno před 3 hodinami
Zázvorový nápoj
Přidáno před 4 hodinami
Jablečný koláč se zakysankou
Přidáno před 6 hodinami
Loupáčky s mákem podle Míši Landové
Přidáno před 7 hodinami
Řezy se smetanovo-čokoládovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Snadné perníčky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková kefírovka (bezvaječná)
Romario před 46 minutami
Máslový korpus na dort
LucieRiedl před 52 minutami
Zázvorový nápoj
Gurman_HOLUB před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 4 hodinami
Kuskusový pudink
petulos před 4 hodinami
Makové muffiny
Susanna před 4 hodinami
Pravý vepřový guláš
Kristynahaftova před 5 hodinami
Jemné květákové placky
Iricek před 5 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
bbarbara před 5 hodinami
Tématické fráze:
top recepty.cz,
barva cukru po zahřátí,
jak podrtit jablka,
letní jablka zpracování,
koláč na grilu,
zpracování letních jablek,
koláč se slivovice,
zahřátí mouky,
koláčky s pudinkem a s meruňkami apetitonline,
meruňkovy koláč apetitonline,
top recepty apetitonline,
kolace do lednicky,
těsto poklademe plátky jablek,
koláče z ledničky,
koláč na gril,
upeču koláč ve grilu,
kalvados z letních jablek,
apetitonline mřížkový koláč,
jablkový koláč apetitonline,
mikrovlnka a slivovice
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
máslo,
žloutek,
voda,
sůl,
hruška,
jablko,
piškoty dětské,
perníčky,
cukr třtinový,
skořice mletá,
máslo,
džem meruňkový,
slivovice
Komentáře (11)
Musím dopsat do receptu zdroj, který doporučuje jedině calvados, který ten koláč správně "zahřeje"