Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 740 kJ / 4 240 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 80,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 870,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort Michael Jackson pro Adélku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G95y
Moje poznámka
Dort Michael Jackson pro Adélku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G95y
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 21 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 8 hodinami
Kure pecene
raelggg před 9 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 9 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 10 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 11 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 11 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 13 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 15 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 15 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
maikl jakson,
dort rafaelo,
rafaelo dort,
white icing 1kg,
maikl jeksen,
adelka nová dorty,
ozdobičky na dorty,
dort maikl jakson,
smaženy rafaelo krem,
dort v hrnci,
práce s prachovými barvami,
vařeni s majklem,
barvivo wilton,
dort s michaelem jacksonem,
dort s michalem jackon,
jedly papir michael jackson,
prace s prachovymi barvami na dort,
dort maikl jakson,
fotky maikl jakson,
as.adelka katalog dortu
Suroviny:
white icing hmota,
potravinářské barvivo,
potravinářské barvivo gelové wilton,
potravinářské barvy prachové,
korpus piskotový,
krém čokoládový
Komentáře (16)
Recept nemá cenu komentovat, je to pracná krása a tvoje šiovné ruce. Dávám ti 8.bod
p.s. že by další dortíčkářka?