Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rebarborový koláč

Ještě jste letos nevyzkoušeli rebarboru? Velká chyba, protože v tomto šťavnatém koláči s drobenkou je neodolatelná. Nenápadná zelenina původem z Tibetu dá vašim pokrmům pikantní nakyslou chuť a překrásnou růžovou barvu.

Hodnocení receptu je 5,0 (131×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 30 min

55 min (25 min příprava + 30 min tepelná úprava)

23. 4. 2008 19:06

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie20 590 kJ / 4 921 kcal
Bílkoviny93,85 g
Tuky207,52 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 727 mg
Sodík 472 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy660,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hanazu

15. 9. 2020 10:59

Výborný i s polovinou cukru. Skvělé univerzální těsto na ovocné koláče.

maris maris

17. 6. 2020 17:31

Brucka: omlouvám se za pozdní odpověď - plech je 30x40 -:-)

Brucka

16. 6. 2020 22:41

Prosim, na jak velky plech je recept urceny? Dekuji

maris maris

28. 5. 2020 11:59

86nicol: doufám, že bude chutnat, u nás bude zítra:-)

86nicol

28. 5. 2020 11:56

Zrovinka peču poloviční dávku ,tak jsem zvědavá jaký bude <3

Zuzulaaa Zuzulaaa

3. 5. 2020 10:55

Asandalka: možná jste těsto nechala dlouho stát. Když se do něčeho přidává kyp. prášek, musí se to co nejdřív strčit do trouby.

maris maris

26. 4. 2020 17:59

Pikaka: děkuji !!:-K:-K

Pikaka Pikaka

26. 4. 2020 11:29

Dnes jsem pekla a SUPER!<3

maris maris

25. 4. 2020 06:20

Asandalka: to mě vážně mrzí, nevím, kde se stala chyba, nezapomněla jsi na prášek do pečiva, nebo špatně vyhřátá trouba ?- fakt nevím, recept mám mockrát vyzkoušený, tady ho použilo taky dost lidí. Jen mě aspoň těší, že chuťově byl dobrý.;-):-)

Asandalka

25. 4. 2020 00:11

Nevím, čím to je, ale vůbec nevyběhl. Je to taková placka, ale chutná. Vše uděláno dle receptu.;-(

maris maris

2. 4. 2019 14:59

Ajkalajka: děkuju, mám radost:-K

Ajkalajka

2. 4. 2019 06:40

Použila jsem jahodový a nektarinkový kompot, buchta se povedla a moc chutnala :-)

Lucy_cz

26. 4. 2018 12:25

Právě ochutnáno, je výborný, lehoučký :yes: Půlka rebarbora, druhá směs ovoce :-K

maris maris

2. 9. 2017 09:01

Hazel a Moniko - moc děkuju, těší mě to:-K

Monika

1. 9. 2017 20:29

Úžasný koláč! :yes: Už jsem ho pekla xkrát i s jiným ovocem ( jahody,broskve,meruňky,švestky) a chuť NEZAPOMENUTELNÁ! :-8 Děkuji za recept.:-K

1 2 3 4 5 10

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rebarborovy kolac rebarborovy kolac výborný od babičky rebarborový koláč rebarbora recepty kolac s rebarborou koláč z rebarbory recept na koláč z rebarbory recepty z rebarbory rebarbora koláč rebarborový koláč recept rebarborový koláč recept rychlý rebarborový koláč recepty rebarbora rebarbora recept rebarbora na koláč rebarborový koláč s drobenkou rebarborový koláč s tvarohem recept na rebarborový koláč recept na rebarborový koláč recepty s rebarborou

Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, vejce, olej, prášek do pečiva, jogurt bílý, rebarbora, mouka hrubá, cukr krupice, máslo, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Rebarborový koláč

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yYz