Rebarborový koláč
Ještě jste letos nevyzkoušeli rebarboru? Velká chyba, protože v tomto šťavnatém koláči s drobenkou je neodolatelná. Nenápadná zelenina původem z Tibetu dá vašim pokrmům pikantní nakyslou chuť a překrásnou růžovou barvu.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 20 590 kJ / 4 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,85 g |
Tuky | 207,52 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 727 mg |
Sodík | 472 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 660,56 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 5. 2013 14:42
TyTy3: děkuju za vyzkoušení, přidat skořici je dobrý nápad
26. 5. 2013 14:20
21. 5. 2013 14:34
21. 5. 2013 07:09
20. 5. 2013 21:59
18. 5. 2013 18:48
18. 5. 2013 13:05
4. 8. 2012 18:22
14. 6. 2012 05:08
13. 6. 2012 13:14
Dobrý den,
i já dnes peču rebarborový koláč, tak jsem zvědavá, jak se mi povede Na Vaší radu zkusím rebarboru prolít vařící vodou ...
13. 6. 2012 06:37
13. 6. 2012 06:24
30. 5. 2012 13:53
26. 5. 2012 17:59
23. 5. 2012 20:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 10 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 28 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarborový crumble je snadný a rychlý. Stačí vylepšit drobenku o pár ingrediencí a šťavnatá sladkokyselá chuť moučníku vás dostane
Jak zpracovat rebarboru. Využití je všestranné, hodí se na limonádu, marmeládu i koláč
Překvapivá tajemství rebarbory: Zdravá i nebezpečná první jarní zelenina chutná skvěle se skořicí i badyánem
Další recepty
Tématické fráze: rebarborovy kolac rebarborovy kolac výborný od babičky rebarborový koláč rebarbora recepty kolac s rebarborou koláč z rebarbory recept na koláč z rebarbory recepty z rebarbory rebarbora koláč rebarborový koláč recept rebarborový koláč recept rychlý rebarborový koláč recepty rebarbora rebarbora recept rebarbora na koláč rebarborový koláč s drobenkou rebarborový koláč s tvarohem recept na rebarborový koláč recept na rebarborový koláč recepty s rebarborou
Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, vejce, olej, prášek do pečiva, jogurt bílý, rebarbora, mouka hrubá, cukr krupice, máslo, tuk, mouka hrubá
Rebarborový koláč
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yYz
136 názorů