Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 221 kJ / 1 965 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,32 g |
| Tuky | 145,61 g |
| Vláknina | 9,64 g |
| Cholesterol | 1,80 g |
| Sodík | 4,71 g |
| Sůl | 11,26 g |
| Sacharidy | 36,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kabanos nakrájíme na půlkolečka nebo na čtvrtky, kdo jak komu vyhovuje. Vejce nakrájíme na osminky a ještě překrojíme v půlce, aby nebyly tak dlouhé a smícháme vše dohromady.
Krok 2: Promícháme, necháme v chladu 1 den odležet.
Příloha : pečivo
Příloha : pečivo
Zveřejněno 20. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Silvestrák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N8X8
Moje poznámka
Silvestrák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N8X8
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 18 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 19 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 3 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 4 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 6 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 6 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 8 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 9 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 9 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 9 hodinami
Tématické fráze:
silvestrovský guláš,
studená kuchyně recepty,
studená kuchyně,
sloní žrádlo recept,
gulas,
silvestrovské saláty a pomazánky,
recepty studene kuchyne,
silvestrovské pomazánky sloní žrádlo,
recepty-studená kuchyně,
silvestrovské recepty,
silvestrovsky vyproštovak,
silvestrovský salát,
studena kuchyn,
kabanusovy gulas,
silvestrak,
studená ku,
salat sloni zradlo,
silvestrovske salaty,pomazanky,
guláš recepty,
recepty studena kuchyně
Suroviny:
kabanos,
cibule,
vejce,
česnek,
kečup sladký,
ocet,
sůl,
pepř
Komentáře (28)
VŽDY TO TAK je !!!
Prečo by sme zvyšok vyhodili, keď je tam napísané " smícháme vše dohromady a promícháme"...
Niečo podobné robím, a je to super, takže aj toto bude výborné, vopred pripraviteľné jedenie.
Takže bodík dám a vyskúšam...
Ešte poznámočka : je úplne prirodzené, že občas niečomu v recepte nerozumiem, ale potom sa slušne spýtam