Naložené slanečky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 634 kJ / 1 347 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,86 g |
Tuky | 97,94 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 8,03 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 34,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložené slanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZLE
Moje poznámka
Naložené slanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZLE
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 12 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 14 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 7 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 7 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 7 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 8 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 9 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 13 hodinami
Tématické fráze:
recept na slanečky,
slaneček,
slaneček recepty,
slanecky,
jak udělat slanečky,
jak naložit slanečky,
nálev na slanečky,
slanecky recept,
recepty ryby,
cuketové slanečky,
slanečci,
jak se delaji slanecky,
jak se dělá slaneček,
slanečci recept,
slanecci v oleji,
slaneček sudový,
slaneček recept,
naložený slaneček,
recepty na slanečky,
recepty ze slanečků
Suroviny:
slaneček,
cibule,
paprika čerstvá červená,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření,
ocet,
pepř mletý,
olej
Komentáře (8)
Jana Remkova: