Naložené slanečky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 634 kJ / 1 347 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,86 g |
Tuky | 97,94 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 8,03 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 34,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložené slanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZLE
Moje poznámka
Naložené slanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZLE
Nejnovější recepty
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 2 hodinami
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 13 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 44 minutami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 55 minutami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 2 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 2 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 3 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 3 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 4 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 5 hodinami
Tématické fráze:
recept na slanečky,
slaneček,
slaneček recepty,
slanecky,
jak udělat slanečky,
jak naložit slanečky,
nálev na slanečky,
slanecky recept,
recepty ryby,
cuketové slanečky,
slanečci,
jak se delaji slanecky,
jak se dělá slaneček,
slanečci recept,
slanecci v oleji,
slaneček sudový,
slaneček recept,
naložený slaneček,
recepty na slanečky,
recepty ze slanečků
Suroviny:
slaneček,
cibule,
paprika čerstvá červená,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření,
ocet,
pepř mletý,
olej
Komentáře (8)
Jana Remkova: