Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůčková roláda

Vyzkoušejte vynikající roládu z několika málo surovin, která dokonale provoní domov a skvěle chutná. Dá se použít jako hlavní jídlo i jako chuťovka na obložené mísy. Překvapte své blízké výborným jídlem.

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 120 min

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava)

30. 4. 2008 11:38

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie1 325 kJ / 317 kcal
Bílkoviny26,04 g
Tuky22,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 298 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept som dostala od pani Precechtelovej, za co jej dakujem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 6. 2009 22:05

Holky, tak tu šťávu jsem ještě nikdy neviděla:-O, snad v sáčku, kostce, ale v konzervě. V kostce se mi zdá hodně slaná. A ještě k tomu, myslivecká omáčka, no, koukám, teda!:-O Iljuso, ta roládka vypadá mňamózně!!:yes:

Bibinka Bibinka

23. 6. 2009 19:03

Ilonko, máš šťávičku, které já dělám a miluji, takovou krásně hnědou:yes:myslíš. že je to způsobeno tou šťávou z obrázku:-?já nic takového na rolády nepoužívám;-)ještě bych chtěla vědět kde jsi to koupila a kolik to přibližně stojí:-?

Iljusa Iljusa

23. 6. 2009 17:46

vybusna - chtěla jsem původně vložit recept, ale nejdříve to nešlo a teď už se mi to nechce psát (nemám čas), tak si dovolím přidat ti fotečky. Roláda je dělaná v pomalém hrnci na 3 h High, pak dopékaná v troubě 30 minut. Šťávu jsem zahustila omáčkou od f. Nikal - viz foto. ;-)

palino64

7. 4. 2009 08:33

opravdu dobré.:-p

lenka-m

18. 8. 2008 16:38

Krásně vypadá, také jsem ji dělala, ale dlouho ne, musím vyzkoušet.

Merylas Merylas (moderátorka)

1. 5. 2008 03:09

Dělám, dá se říci stejně. Nedávám kapii a šunku, jen ty vajíčka s houbami, taky používám lesní houby. Ale podle tohoto receptu je to na řezu barevnější.Když nemám pěkný kousek masa, tak udělám v bůčku kapsu, tu naplním a zašiju :-)) Mám velkou jehlu a režnou niť.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: obložené mísy fotogalerie vepřová roláda z bůčku recept vepřová roláda z bučku rolada recept recept na bůčkovou roládu buckova rolada.cz buckovarolada rolady oblozene misy recepty bucek rolada roláda roláda z masa roláda z vepřového masa bucova rolada recepty na buckovou roladu rolady z masa recepty na obložené mísy recepty z bučku recepty rolady vepřová roláda recept

Suroviny: bůček, slanina, vejce, cibule, žampióny, kapie, šunka, hořčice, koření

TopRecepty.cz

Bůčková roláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/908