Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky na Moravance nebo Hradišťance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koYv
Moje poznámka
Řízky na Moravance nebo Hradišťance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koYv
Nejnovější recepty
Těstoviny s kořeněnou dýní
Přidáno před 1 hodinou
Jablečné lívanečky podle Anety Vignerové
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí maso se žampiony a zeleninou na másle
Přidáno před 2 hodinami
Tři druhy knedlíků podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Bramboračka s hlívou ústřičnou
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí na medu
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční perníčky s rumovou polevou podle Josefa Maršálka
PrinceznaXena před 34 minutami
Mrkvová polévka
Lida.Rose před 37 minutami
Chilli con carne
niklova před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Romecka7 před 1 hodinou
Koprová omáčka s vejci
Hana1234 před 1 hodinou
Dýňová polévka z dýně hokaido
mcmiruska před 1 hodinou
Americké lívance
O.michalek93 před 1 hodinou
Honzovy buchty
Verunkavh před 2 hodinami
Svatomartinské rohlíčky s náplní z ořechů
Strdada před 2 hodinami
Lahodné dušené hlávkové zelí
Svally_Krakonos před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na moravance,
kotlety na moravance,
vepřové na moravance,
veprové plátky na moravance,
maso na moravance,
krkovice na moravance,
kotleta na moravance,
krkovička na moravance,
kuřecí maso na moravance,
rizek na moravance,
vepřové řízky na moravance,
řízky s moravankou,
vepřové maso na zelenině moravanka,
zbylé řízky,
plecko na moravance,
kureci na moravance,
plátky na moravance,
kuřecí maso zapečené na moravance,
kuřecí řízky s moravankou,
kuřecí řízky na moravance
Suroviny:
řízek vepřový,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
zelenina sterilovaná,
máslo,
olej
Komentáře (23)
Lidi POZOR, zkoušela jsem to, bo me to zaujalo. Je to ODPORNÉ!!!!
Skoda rizku.
Podľa postupu prípravy sa rezne usmažia. Toto je jasné.
Prečo potom už hotové sa majú znova piecť 45 min.?
Toto nie je pochopiteľné (raz je jedlo hotové, načo ho treba
hotoviť znova a tak dlhú dobu?).
Keby sa jednalo o gratinovanie, tak by to bolo niekoľko minút,
ale v recepte je jasne napísané "pečeme".
Vaša odpoveď, žiadna odpoveď.
Otázka bola prečo treba piecť hotový rezeň a nie ho vyskúšať.
já moc nemám důveru k těm zeleninkovým směskám , radej využívám přírodní, ale pak taky nemám tak dobré papání