Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 875 kJ / 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,11 g |
Tuky | 30,75 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 571 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 137,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Caramel Croissant
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3jRO
Moje poznámka
Caramel Croissant
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3jRO
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 3 hodinami
Krenex
dragomirac před 4 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 5 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 5 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 5 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 6 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 6 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 7 hodinami
Tématické fráze:
croissant recept,
crossanty podle ládi hrušky,
croissant,
recept na croissant,
recepty na moučníky,
recept croissant,
láďa hruška karamelový koňak,
tiramisu podle ládi hrušky,
tvarohové croissanty,
recept na croissanty,
recepty ládi hrušky karamelový konak,
croisant recept,
tiramisu recepti,
croisant lada hruška,
recepty vaření s nigellou karamel,
nigella lawson recepty,
recepty croissant,
láda hruška croassant,
plněný croissant,
sladký croissant
Suroviny:
croissant,
cukr,
voda,
smetana,
bourbon,
mléko,
vejce
Komentáře (5)