Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 092 kJ / 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,27 g |
Tuky | 17,03 g |
Vláknina | 4,06 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 214 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 58,17 g |
Postup přípravy
Opečené maso přeskládáme do pekáčku a můžeme ještě asi 15 minut dopéct v troubě, abychom měli jistotu, že je ryba uvnitř hotová.
Zveřejněno 27. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas v česneku a bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9p9x
Moje poznámka
Pangas v česneku a bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9p9x
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 53 minutami
Křehký štrúdl
Přidáno před 8 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 12 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 3 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 10 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 11 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 14 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 14 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 15 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 15 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 15 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 15 hodinami
Tématické fráze:
ryba na bylinkách,
pangas na česneku,
bylinky na ryby,
pangasius na bylinkach,
ryba na cesneku,
pangasius na cesneku,
ryby na bylinkách,
smazeny pangas,
pangasius recepty,
pangas recepty,
jaké bylinky na ryby,
pangas smažení,
pangas na česneku-recepty,
recepty ryby bylinky,
pangasius v bylinkovém těstíčku,
ryby a bylinky,
recept pangas,
pangas v těstíčku,
ryba bylinky,
knihy o bilinkach
Suroviny:
filety ryby pangasius,
česnek,
vejce,
mouka hladká,
mléko,
bylinky,
šťáva citronová,
olej,
sůl
Komentáře (22)
+1b