Dětská přesnídávka
Vyzkoušejte tento jednoduchý, voňavý recept a potěšte své děti či vnoučata dobrotou plnou vitamínů. Recept je variabilní, dávku můžete rozdělit na díly a do každého přidat jiné ovoce podle chuti. Přesnídávku můžete použít i do dětských kaší.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 550 kJ / 4 912 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,48 g |
Tuky | 17,69 g |
Vláknina | 131,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 185 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 102,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dětská přesnídávka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GD5
Moje poznámka
Dětská přesnídávka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GD5
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 11 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 14 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
Layoo před 5 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 10 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 10 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 11 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 11 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 12 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 15 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 15 hodinami
Tématické fráze:
broskvova presnidavka,
presnidavka z broskvi,
jahodová přesnídávka,
jahodová přesnidávka recept,
jahodova presnidavka domaci,
jablečná přesnidávka,
domácí ovocná přesnídávka,
jablečná přesnídávka recept,
přesnídávka z broskví recept,
domácí přesnídávka z broskví,
broskvová přesnídávka recept,
domácí jahodová přesnídávka,
domaci presnidavka,
výroba dětských přesnídavek,
domácí švestková přesnídávka,
domácí výroba přesnídávky,
výroba přesnídávek,
domácí broskvová přesnídávka,
recept na detskou ovocnou presnidavku,
recept na domácí přesnídávku
Suroviny:
jablko,
voda,
pudink vanilkový,
cukr
Komentáře (38)
Pak nevím jak bys do nich vpravila ten pudink a ten se vařit má aspon dvě minuty, pouhou sterilizací ti přesnídávka nezhoustne, jablíčka neprojdou dostatečnou tepelnou úpravou a riskuješ, že se ti všechna přesnídávka zkazí, a ještě varem se ti odpaří voda a přesnídávka bude hustější.
Já bych to opravdu zvážila, ale raději bych se držela osvědčeného postupu. Ahojky a at se ti zadaří