Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené lokty ze selátka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min

105 min (105 min příprava)

6. 3. 2011 11:51

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie276 kJ / 66 kcal
Bílkoviny2,98 g
Tuky2,37 g
Vláknina1,82 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Koření jak jinak než z Maďarska:

HA - Fuszerkeverék - Magyaros

Kořenící směs na jídla připravovaná na maďarský způsob. Složení: sůl, česnek, mletá paprika, cibule, kmín, bazalka, majoránka. Vhodná na různá masa, nejlépe se hodí a je vynikající na maso ze selátka. Směs se dobře vmasíruje do masa, nechá se nejméně 20 minut působit a až pak se peče.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Dana61

8. 3. 2011 10:24

No tedy, kdo má tohle vydržet??:yes::-D

zizala

6. 3. 2011 15:20

To je TAK žravá fotka...i když jihnu nad sladkým pečením, tohle taky můžu :-p:yes:

spagetka

6. 3. 2011 13:40

Kolínek jsme měli tento týden dosti, ale variací není nikdy dost :-p:-p

jirholu

6. 3. 2011 13:03

Nejen dobré na chuť:-p, ale pro nás dříve narozené i zdravé na klouby :-D +1:yes:

Pesee

6. 3. 2011 12:52

Vypadá to krásně. Hned bych se zakousla. Takže posílám bod a ukládám.:-K:yes::-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečené sele přímo do domu pečené divoké sele recepty ze selátka pečené sele ostrava selátka ha - fuszerkeverék - magyaros koleno ze selete pečené celé sele recept maso ze selátka kolínko ze selátka divoke sele recept selátko recept pečené divoké selátko jak péct bůček ze selátka pcene selatko recept pecene koleno ze selete. recepty na maso narozene v pivě recepty divoké selátko koreni magyaros jak se upeče selatko

Suroviny: koleno vepřové, kořenící směs magyaros, cibule, vývar, sůl, pepř bílý mletý, kmín celý

TopRecepty.cz

Pečené lokty ze selátka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8oXl