Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švejžužu

Znáte švejžužu? Jedná se o marinované kuřecí nebo vepřové maso. Marinádu připravíme smícháním žloutků a sójové a worcestrové omáčky, dochutíme kari a maso v ní necháme odležet do druhého dne. Pak ho usmažíme a podáváme s hranolky, nebo rýží.

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby odležení do druhého dne

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby odležení do druhého dne)

6. 4. 2011 10:49

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 196 kJ / 764 kcal
Bílkoviny126,31 g
Tuky18,75 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 701 mg
Sodík 391 mg
Sůl1,27 g
Sacharidy20,49 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 7. 2011 08:42

Mi se to moc líbí. Pokud jsem se prošla podobnými recepty, zdá se mi, že každý má jinou marinádu. každý si vybere to své. Jednu dobu, když jsem na Toprecepty ještě nechodila, tak jsem recepty na marinády scháněla a tak jsem ráda, že je jich tady povíc;-):yes: Elizo, nádherné foto:yes:

Eliza Eliza

22. 5. 2011 19:18

Jak chutná originál pokrmu tohoto názvu nevím...v Asii jsem nebyla a tak ani nestravovala, ale jako snadný oběd to bylo super a chutnalo všem - trošku jsem přidávala, ale ne moc, hlavně cibulku, aby to bylo veselejší...;-):yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

6. 4. 2011 12:24

taky se mi nelíbí,když se někdo probudí a začne sem na Topky prát jeden recept za druhým a je to jedno,zda opisuje kuchařku a nebo ze svého webu:-(:no:člověk si ani nemůže pořádně všechny recepty prohlédnout a pak zapadnou recepty i od jiných autorů,které mají váhu a stojí za prohlédnutí;-)
Ale tvoje lopusku to opravdu nejsou.

myšlenka

6. 4. 2011 12:04

Hmmm, jak říká Bibi: Nacpat sem spoustu receptů najednou, to není žádné umění, ale vyfotit hotový pokrm, který naláká na vyzkoušení, už jo. Takže, fakt je lepší, když se recept vloží i s obrázkem. Já vím, že to není povinnost, ale když tu vidím 5 receptů za sebou, a ani jeden nemá obrázek, tak mě to otráví, nezlob se. :-)

Roy

6. 4. 2011 11:59

sezen si radeji pravy recept,tak se svejzuzu teda ńedela
zaprve toho solamylu by bylo malo a neni jedno jestli tam dam sojovou omacku nebo worchestr to jen na okraj.A za druhe lide u nas vubec neumi varit tak jak v cine u nas je to jako kdyz vari kocicka s pejskem nahazet tam vse a rikat tomu cina.Je to hnus asi jako ve vietnamskych bufetech vse ma stejnou vuni i chut,ale za to rozmanite nazvy:-D.Vietnamci nam tady vyvaruji co ani nikdy nejedli.Tak to asi k vasemu kulinarstvi.

Bibinka Bibinka

6. 4. 2011 11:40

Lopušku, Toprecepty nejsou o tom, že se sem narve plno receptů za sebou a ještě některé chronicky známé, které tu jsou mnohokrát:-// Raději si název receptu ověř ve vyhledávání, zda tu už není:-! Jsi tu nová, tak to ber, jako dobře míněnou radu;-)

chocolate chocolate

6. 4. 2011 11:00

Recept je dobrý, ale už je tu minimálně v třiceti modifikacích.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: švejžužu recept na švejžužu švejžužu recept švejčužu kuřecí švejžužu vepřové švejžužu švej žužu recepty švejžužu žvejžužu švej žužu recept švejžužu-recept švejžužu z kuřecího masa vepřové švejžužu recept vepřové švejžužu-recept sveizuzu maso švejžužu recept švejžužu svej zu zu švejšužu recept na švej žužu

Suroviny: maso kuřecí, paprika čerstvá červená, žloutek, omáčka worcesterová, solamyl, koření kari

TopRecepty.cz

Švejžužu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jvwP