Jahodová mlska
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 347 kJ / 2 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,50 g |
Tuky | 43,32 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 572 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 434,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 4. 2011 21:58
Opravenodíky
9. 4. 2011 21:57
Tam v tom receptu, je mysleno v te jedne vete, ze 100 gramu ??? asi tam ma byt jahod?? Ale je to naaaaaaaaaaaaaaaaaaaadhera
9. 4. 2011 21:57
Rebí já to taky dělala s celýma jahodama,ale chtěla jsem do té šlehačky tu jahodovou chuť
9. 4. 2011 21:50
Lenočko,dávám ti hezky kulatý 10.bodík za tuhle parádičku
dělám podobně,a ty víš,že jsem mlasná jak koza akorát jsem dávala na krém celé jahody a nikdy mě nenapadlo udělat to taktotakže až bude jahodová sezona(už brzy),tak to zkusím podle tvého
dělám podobně,a ty víš,že jsem mlasná jak koza akorát jsem dávala na krém celé jahody a nikdy mě nenapadlo udělat to taktotakže až bude jahodová sezona(už brzy),tak to zkusím podle tvého
9. 4. 2011 21:38
Krásný moučník+9
9. 4. 2011 21:35
Leni
9. 4. 2011 21:31
Bomba - hned bych si dal ke kafíčku
9. 4. 2011 21:29
Jani jo moje zákuskyještě kdybych tady měla ty krky co by baštilyale tohle jsem nabalila kamarádce domů moc jí chutnalo tak mám už jen jeden kousek
Dančo jeden kousek si dám i já a to vždydieta nedieta
Děkuji za milé komentáře
Dančo jeden kousek si dám i já a to vždydieta nedieta
Děkuji za milé komentáře
9. 4. 2011 21:28
9. 4. 2011 21:20
Danuš
Lemartinko tolik hodin a ty tady rubneš takovou nádherně vypadající dobrotu+Já se asi fakt na to sladké dám
Lemartinko tolik hodin a ty tady rubneš takovou nádherně vypadající dobrotu+Já se asi fakt na to sladké dám
9. 4. 2011 21:20
Lemi, to je krása podle pravítka a jistě i moc dobréjá sladké nemám ráda, ale co je s jahodami a šlehačkou, tak to můžu a dokonce miluju a tak čekám, až vyrostou a udělám podle tebe Dávám ti 5.bod
9. 4. 2011 21:11
Jéžiš Leni,já od března nejím sladké,abych se po vánocích zase vešla do kalhot!Ale tohle je zrada!Já snad budu muset buchty a moučníky přeskakovat nebo mne to zničí!!!+1
9. 4. 2011 21:01
Leni, ty a tvé zákusky..to je taková nádhera..
9. 4. 2011 21:01
Jůůů, jahody - už aby byly čerstvééé a provokuješ
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 1 hodinou
Bramborový bochníček
Přidáno před 5 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 6 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Fit salát
Přidáno před 18 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 11 minutami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 26 minutami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 2 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 4 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 4 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 4 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodové dezerty a jiné dobroty: Užijte si jahodovou sezónu naplno. Máme pro vás ty nejlepší recepty
Odstranit stopku z jahod není nic složitého. Zahoďte nůž a připravte se na dvě snadné a elegantní možnosti
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
Další recepty
Tématické fráze: jahodová želatina jahodové pyré jahodové pyré recept jahodová šlehačka recepty na zákusky z jahodového pyré jahodove pire buchta s jahodovým pyré mlsky buchta s mixovanými jahodami jahodová želatina recept jahodová šlehačka recept želatina netuhne jahodovotvarohovy moučnik jahodová kuchařka jahodová jakou zelatinu pouzit do rozmixovaneho ovoce želatina jahodová recept na jahodové pyré šlehačka netuhne jahodovotvarohový zákusek
Suroviny: vejce, voda, mouka hladká, cukr krupice, prášek do pečiva, šlehačka, ztužovač šlehačky, cukr moučkový, jahody čerstvé, želatina
Jahodová mlska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OEnL
44 názorů