Řezy s černým rybízem
Suroviny
Porce: 1 veľký plech
Nutriční hodnoty
Energie | 14 753 kJ / 3 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,71 g |
Tuky | 38,31 g |
Vláknina | 48,24 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 532 mg |
Sůl | 1,41 g |
Sacharidy | 694,51 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 6. 2011 21:16
Karolina:som rada, že sa to podarilo /aj keď sa na tom nemá čo pokaziť/ a hlavne, že to chutí.
29. 6. 2011 20:50
Klara:Super, dekuji, uz jsem to dopekla a je vyborny!!! ja jsem laik, tak se ptam radeji na vsechno
29. 6. 2011 16:28
Karolina:to sa už dá vidieť, hlavne na okrajoch plechu, stred je ešte na hmat dosť mäkký, aj tým, že je na ňom to ovocie. Pečiem pri 200°C cca 20-25 min. potom vyberiem plech a natriem penu, stiahnem na 180°C a pečiem do zružovenia peny.
29. 6. 2011 12:56
Prosim, co je to do poloupeceni?? jak dlouho asi? dekujiiii
17. 4. 2011 20:31
+1
17. 4. 2011 19:46
už aby byl rybízek...+
17. 4. 2011 19:20
zizala:Jarka, určite, veď ho scedíš. Je neskutočne dobrý, vyskúšajte
17. 4. 2011 19:19
17. 4. 2011 19:10
+6
17. 4. 2011 19:08
Klárko, já už mám jen kompotovaný, ale ten by taky mohl být, ne?
17. 4. 2011 18:33
Klári, pěkné řezy a černý rybíz je doma
17. 4. 2011 18:33
Klara: já si budu muset počkat do léta,mrazené už sa minuly,já ho má táák ráda
lovie:
děkuji holky..já si to myslela,ale jistota je...
lovie:
děkuji holky..já si to myslela,ale jistota je...
17. 4. 2011 18:31
rebeka:Rebi, Palmarin je maslo na pečenie, napr. Hera, Palmela. Ja som teraz robila už druhú nedeľu zo zmrazených.
17. 4. 2011 18:31
rebeka: Palmarín je rostlinný tuk na pečení...něco jako naše Hera
17. 4. 2011 18:23
netuším,co je Palmarín ale černý rybíz mám moc ráda a jestli ho bude tolik,co vloni,tak už se těším
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 15 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 19 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 4 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 8 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 8 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 8 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 9 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 9 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
Říjnové pranostiky: Ať je teplo nebo chladno, můžeme čerpat ze zkušeností našich předků
V římském hrnci skvěle upečete maso, brambory i zeleninu bez tuku. Poradíme, jak s ním zacházet
Další recepty
Tématické fráze: řez černého rybízu co je palmarín moučník s černým rybízem recepty s cernym rybizem černý rybíz řez co s černým rybízem s černým rybízem řezy z černého rybízu moučníky s rybízem pečení s černým rybízem co s rybizem moučníky s černým rybízem moučník z černého rybízu palmarín koláč s černým rybízem co je to palmarín moučník s rybízem recepty s rybízem černý rybízový recepty řezy táč s černým rybízem
Suroviny: cukr moučkový, cukr vanilkový, žloutek, citron, mouka polohrubá, prášek do pečiva, mléko, rybíz černý, bílek, cukr krupice, sůl, šťáva citronová
Řezy s černým rybízem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EZwk
15 názorů