Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Štrúdlová buchta, hrnková

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

4. 5. 2011 18:32

Suroviny pro 20

20

Nutriční hodnoty

Energie17 154 kJ / 4 100 kcal
Bílkoviny83,16 g
Tuky43,49 g
Vláknina54,15 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 510 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy816,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Megina

9. 5. 2011 16:41

gucinka: to jsem moc ráda;-)

gucinka

8. 5. 2011 21:20

Zdravím, dnes jsem upekla rychlá a moc dobrá chutnala nám. Přidávám mezi své oblíbené;-):yes:

Megina

5. 5. 2011 18:18

štrůdlová proto, protože vršek buchty je stejný jako vnitřek štrůdlu:-D

misza misza

5. 5. 2011 09:19

:-*:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 5. 2011 20:14

:-p:-p:-p:-p

karolina1

4. 5. 2011 19:54

preco strudlova

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 5. 2011 19:41

;-)Také se mi recept líbí:-p+:yes:

Ivana79 Ivana79

4. 5. 2011 19:36

Vyzerá dobre:-*:yes:

Megina

4. 5. 2011 19:18

no, psalo mi to, že buchta s příchutí štrůdlu už tam je, tak jsem to přejmenovala a najednou jsem tam měla recepty oba...a kolonku smazat jsem nenašla:-)) záměr to nebyl:-8

spagetka spagetka

4. 5. 2011 18:39

Nechápu důvod - 2 stejné recepty jen jiný název :-O:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jablečná buchta hrnková láďa hruška hrnkové knedlíky jablecna buchta ladi hrusky hrnková jablečná buchta hruška lada hrnkové knedlíky hrnkove knedlíky ládi hrusky jablecna buchta od ladi hrusky hrnkova buchta ladi hrušky hrnková buchta s jablky recepty ládi hrušky jablecna buchta jablečná buchta lada hruška štrůdlová bábovka hrnkove testo na štrůdl štrůdl jako buchta rychlá buchta s jablky štrúdlové těsto láda hruška jablecna buchta hrnková buchta s hruškami jablecna buchta s pomazankoveho masla buchta jako štrůdl

Suroviny: pomazánkové máslo, vejce, cukr, cukr vanilkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, mléko, jablko, rozinky, cukr skořice

TopRecepty.cz

Štrúdlová buchta, hrnková

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9pk4