Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrnkový koláč s rebarborou

Máte rádi kombinaci sladkého a kyselého? Potom vám zachutná i hrnkový koláč s rebarborou a drobenkou. Připravený je velmi rychle, proto nemusíme v kuchyni trávit mnoho času. Ovoce měníme podle sezóny, typickou letní kombinací jsou rebarbora a jahody.

Hodnocení receptu je 5,0 (51×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 35 min

60 min (25 min příprava + 35 min tepelná úprava)

8. 5. 2011 14:35

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie23 787 kJ / 5 685 kcal
Bílkoviny92,60 g
Tuky219,88 g
Vláknina19,80 g
Cholesterol 981 mg
Sodík 433 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy824,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

alena.kyp alena.kyp

25. 7. 2019 08:14

Kerstein: :yes::-K

Kerstein Kerstein

25. 7. 2019 06:16

Skvely recept, kolac zmizel rychlosti blesku.<3

alena.kyp alena.kyp

1. 6. 2019 14:23

Jana Elisabeth: Jsem ráda, že se povedla a chutnala<3:yes:

Jana Elisabeth

1. 6. 2019 13:00

Vynikající!!!!! Pekla jsem vždy kynutý, ale tento recept je prostě úžasný!!! Rodina si pochutnala! Doporučuji.:yes:<3

alena.kyp alena.kyp

4. 6. 2017 20:02

zizala: Jaruš :-K děkuji za odpověď pro Simču S ;-) :yes:

zizala zizala (moderátorka)

4. 6. 2017 19:21

Simca S.: Spařování rebarbory je starý trik hospodyněk. Spařením se odplaví část kyseliny a není nutné rebarboru tolik sladit. Navíc ta kyselina není zdraví prospěšná, takže další plus ;-)

Simca S. Simca S.

4. 6. 2017 18:22

Prosím - proč tu reberboru spařujete? Jinak velmi dobrý a jednoduchý recept :-K, používám na různé ovoce. U rebarbory množství cukru dodržuji, u ostatního dávám 2/3 - 1/2 množství.

alena.kyp alena.kyp

2. 8. 2016 21:26

zbynek holinka: :yes::yes:;-)

zbynek holinka zbynek holinka

2. 8. 2016 21:24

alena.kyp: buchta je opravdu výborná...ten sníh udělal tu nadýchanost..vážně je moc dobrá jsem na sebe pyšný ;-) i manželce chutná.. :-)

alena.kyp alena.kyp

2. 8. 2016 17:41

Zbyněk Holinka : pokud se nevysuší :-* tak se vždy povede:-p

Zbyněk Holinka

2. 8. 2016 16:38

Zdravím, právě ji peču,tak jsem zvědavý...:yes:

alena.kyp alena.kyp

1. 8. 2016 19:53

jíta: jsem ráda že chutnalo:-p

jíta

1. 8. 2016 18:28

no,smekám,opravdu jsem lepší nejedla. je moc nadýchaná a hlavně měla úspěch u dědy a to je co říct... takže ještě jednou moc děkuji za recept :-K :-) :yes:

Katka B Katka B

24. 5. 2016 19:14

super věc, ještě jsem přidala lžíci karobu a hned to dostalo jiný rozměr ;-) díky za recept, ukládám:yes:

alena.kyp alena.kyp

11. 5. 2015 23:51

Miládko, jsem ráda, že chutnalo;-):-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hrnkový koláč s rebarborou koláč s rebarborou hrnkový rebarborový koláč rebarborová buchta s drobenkou na hrnky buchta z rebarbory rebarborový koláč hrnkový buchta s rebarborou hrnkový rebarborový koláč s drobenkou rebarborova buchta koláč z rebarbory rebarbora recepty bublanina s rebarborou rebarborový koláč rebarborova bublanina pečeme s rebarborou kolač s rebarborou recept rebarborový koláč s drobenkou hrnkový koláč rebarborová koláč rebarbora kolac

Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, vejce, olej, mléko, cukr vanilkový, prášek do pečiva, tuk, mouka hrubá, rebarbora, cukr, mouka polohrubá, cukr moučkový, máslo

TopRecepty.cz

Hrnkový koláč s rebarborou

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m2KE