Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 421 kJ / 2 013 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,84 g |
Tuky | 26,96 g |
Vláknina | 16,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 374,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tagliatelle s česnekem a feferonkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAQ4
Moje poznámka
Tagliatelle s česnekem a feferonkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAQ4
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 22 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 45 minutami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 57 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 1 hodinou
Cibulová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 11 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 13 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 14 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 16 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 17 hodinami
Tématické fráze:
tagliatelle,
testoviny s feferonkou,
recept na tagliatelle,
špagety s česnekem a feferonkou,
žampiony recepty vegetariánské,
vegetariánské tagliatelle,
vegetarianske tagliatelle,
černé tagliatelle s mořskými plody recept,
špagety s feferonkou,
recepty s feferonkama,
spagety s feferonkou a cesnekem,
tagliatelle recepty,
tagliatelle pro vegetariány,
recept na pastu z feferonkama,
olivy s feferonkou,
testoviny s feferonkama,
vegetariánské špagety s vejci recept,
italske taglietele s feferonkou,
tagliatelle vegetariánské,
dip s feferonkou
Suroviny:
nať petrželová,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový,
česnek,
feferonka,
tagliatelle,
žampióny
Komentáře (7)
Těstoviny uvaříte dle návodu.
2.
Mezitím nakrájejte na plátky žampiony a najemno česnek.
3.
Feferonky podélně rozkrojte, vyjměte semínka a nasekejte najemno.
4.
Na pánvi rozpalte olivový olej a začněte na něm restovat žampiony, po chvíli přidejte feferonku.
5.
K houbám přidejte česnek a krátce osmažte (aby nezhořkl) a odstavte z ohně.
6.
Hotovou směs osolte, opepřete, zalijte citronem a posypte petrželkou.
7.
Všechno promíchejte a přidejte ke scezeným těstovinám a ihned podávejte.