Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 421 kJ / 2 013 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 60,84 g | 
| Tuky | 26,96 g | 
| Vláknina | 16,46 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 13 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 374,24 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Tagliatelle s česnekem a feferonkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAQ4
Moje poznámka
					
				
Tagliatelle s česnekem a feferonkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAQ4
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 5 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 7 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 7 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 9 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							tagliatelle, 
						
						
							testoviny s feferonkou, 
						
						
							recept na tagliatelle, 
						
						
							špagety s česnekem a feferonkou, 
						
						
							žampiony recepty vegetariánské, 
						
						
							vegetariánské  tagliatelle, 
						
						
							vegetarianske tagliatelle, 
						
						
							černé tagliatelle s mořskými plody recept, 
						
						
							špagety s feferonkou, 
						
						
							recepty s feferonkama, 
						
						
							spagety s feferonkou a cesnekem, 
						
						
							tagliatelle recepty, 
						
						
							tagliatelle pro vegetariány, 
						
						
							recept na pastu z feferonkama, 
						
						
							olivy s feferonkou, 
						
						
							testoviny s feferonkama, 
						
						
							vegetariánské špagety s vejci recept, 
						
						
							italske taglietele s feferonkou, 
						
						
							tagliatelle vegetariánské, 
						
						
							dip s feferonkou
						
					
						Suroviny:
						
							nať petrželová, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							česnek, 
						
						
							feferonka, 
						
						
							tagliatelle, 
						
						
							žampióny
						
					
	
			
	
Komentáře (7)
Těstoviny uvaříte dle návodu.
2.
Mezitím nakrájejte na plátky žampiony a najemno česnek.
3.
Feferonky podélně rozkrojte, vyjměte semínka a nasekejte najemno.
4.
Na pánvi rozpalte olivový olej a začněte na něm restovat žampiony, po chvíli přidejte feferonku.
5.
K houbám přidejte česnek a krátce osmažte (aby nezhořkl) a odstavte z ohně.
6.
Hotovou směs osolte, opepřete, zalijte citronem a posypte petrželkou.
7.
Všechno promíchejte a přidejte ke scezeným těstovinám a ihned podávejte.